בראנץ ' תבשיל תפוחי אדמה
בראנץ ' תפוחי אדמה תבשיל דורש בסביבה 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 537 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם בייקון, מזון גבינה מעובד, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. מתכונים דומים: תבשיל בראנץ ' תפוחי אדמה (3 נקודות Ww), תבשיל תפוחי אדמה קל לבראנץ ' פסחא, ו בראנץ ' תבשיל ביצים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים תפוחי אדמה במחבת גדולה, ממלאים מים כדי לכסות תפוחי אדמה, ומביאים לרתיחה. מבשלים עד תפוחי אדמה הם פשוט רכים.
ניקוז, מקום בקערה גדולה. בעוד תפוחי האדמה עדיין חמים, מערבבים בעדינות גבינה בלי לרסק תפוחי אדמה. המשך לערבב, כל דקה בערך, עד גבינה מותכת.
בקערה נפרדת, מערבבים יחד מיונז, בצל ובייקון. מערבבים בעדינות לתוך תפוחי אדמה וגבינה.
מורחים לתבנית אפייה 13x9 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 דקות.