קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ברביקיו: אמפנדס חזיר משך מיני

ברביקיו: אמפנדס חזיר משך מיני
אם יש לך משך חזיר, מי קרח, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכונים דומים: אמפנדס חזיר מיני, ברביקיו חזיר משך, ו ברביקיו משך חזיר.

הוראות

1
לעבד את הקמח, סוכר, ומלח יחד במעבד מזון עד בשילוב, על 6 שניות. פזר את חתיכות החמאה על תערובת הקמח ואת הדופק עד לתערובת דומה פירורים גסים עם חתיכות חמאה לא גדול יותר אפונה קטנה, על 16 פולסים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מעבירים את תערובת הקמח לקערת ערבוב גדולה. עבודה עם 1/4 כוס מים בכל פעם, מפזרים את המים על תערובת הקמח ומערבבים אותו באמצעות מרית גומי, לחיצה על התערובת על הצד של הקערה כדי ליצור בצק, עד לא חתיכות קטנות של קמח להישאר (ייתכן שלא צריך להשתמש בכל המים).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה נקי ולחלק אותו ל 2 חתיכות שוות. לחץ על כל בצק חצי לכדור מלוכד, ואז לשטח את הכדור לדיסק 6 אינץ'. לעטוף כל דיסק בפלסטיק ומקרר עד המשרד אבל לא קשה, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
4
בעוד הבצק נשען, במקום משך חזיר בקערה קטנה ולהוסיף רוטב חומץ מספיק עד הבשר הוא לח מאוד (ייתכן שלא צריך את כוס ½ כולו של רוטב).
מרכיבים שתצטרך
חזיר משךחזיר משך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מחממים תנור ל 425 מעלות. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר 1 דיסק בצק מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
7
מגלגלים את הבצק על משטח עבודה משוריין קלות למעגל 18 אינץ 'בעובי של 1/8 אינץ'. באמצעות חותך ביסקוויט עגול 3 אינץ', לחתוך 18 סיבובים ולהעביר אותם גיליון אפייה מוכן, להשליך את שאריות הבצק.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
מניחים כף גדושה של חזיר משך לאמצע כל סיבוב. אטמו את הבצק סביב המילוי, השתמשו בקוצים של מזלג כדי לסגור קצוות. חזור עם הדיסק השני של הבצק ואת גיליון האפייה השני מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חזיר משךחזיר משך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
מברשת אמפנדס עם הביצה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
10
אופים עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות, מיתוג וסיבוב המגשים באמצע זמן האפייה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
בואו מגניב במשך 5 דקות.
12
מעבירים למגש ומגישים עם קערה של רוטב ברביקיו,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

חזיר משך עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Malbec Sur de Los Andes עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
Sur de los Andes Malbec
Sur de los Andes Malbec
מלבק עסיסי עם חומציות תוססת גיבוי הערות פטל, אוכמניות שזיף ארוגים עם טאנינים רכים לסיים spice-tinged. כל הענבים ממוינים פעמיים עם ההגעה ליקב. כל התסיסה מתרחשת באופן טבעי עם שמרים ילידים. תסיסה לוקח 20 ימים עם 2 ימים של השריה קרה, בטמפרטורות בין 24-27 צלזיוס כדי להשיג את המורכבות ביותר. לאחר מכן עובר היין תסיסה מלולקטית של 100% והוא מזדקן בחביות עץ אלון מבוגרות יותר.