ברביקיו: אמפנדס חזיר משך מיני
אם יש לך משך חזיר, מי קרח, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכונים דומים: אמפנדס חזיר מיני, ברביקיו חזיר משך, ו ברביקיו משך חזיר.
הוראות
לעבד את הקמח, סוכר, ומלח יחד במעבד מזון עד בשילוב, על 6 שניות. פזר את חתיכות החמאה על תערובת הקמח ואת הדופק עד לתערובת דומה פירורים גסים עם חתיכות חמאה לא גדול יותר אפונה קטנה, על 16 פולסים.
מעבירים את תערובת הקמח לקערת ערבוב גדולה. עבודה עם 1/4 כוס מים בכל פעם, מפזרים את המים על תערובת הקמח ומערבבים אותו באמצעות מרית גומי, לחיצה על התערובת על הצד של הקערה כדי ליצור בצק, עד לא חתיכות קטנות של קמח להישאר (ייתכן שלא צריך להשתמש בכל המים).
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה נקי ולחלק אותו ל 2 חתיכות שוות. לחץ על כל בצק חצי לכדור מלוכד, ואז לשטח את הכדור לדיסק 6 אינץ'. לעטוף כל דיסק בפלסטיק ומקרר עד המשרד אבל לא קשה, על 2 שעות.
בעוד הבצק נשען, במקום משך חזיר בקערה קטנה ולהוסיף רוטב חומץ מספיק עד הבשר הוא לח מאוד (ייתכן שלא צריך את כוס ½ כולו של רוטב).
מחממים תנור ל 425 מעלות. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף; להפריש.
מגלגלים את הבצק על משטח עבודה משוריין קלות למעגל 18 אינץ 'בעובי של 1/8 אינץ'. באמצעות חותך ביסקוויט עגול 3 אינץ', לחתוך 18 סיבובים ולהעביר אותם גיליון אפייה מוכן, להשליך את שאריות הבצק.
מניחים כף גדושה של חזיר משך לאמצע כל סיבוב. אטמו את הבצק סביב המילוי, השתמשו בקוצים של מזלג כדי לסגור קצוות. חזור עם הדיסק השני של הבצק ואת גיליון האפייה השני מוכן.
אופים עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות, מיתוג וסיבוב המגשים באמצע זמן האפייה.
מעבירים למגש ומגישים עם קערה של רוטב ברביקיו,אם תרצה.