ברביקיו סלמון טריאקי מייפל
ברביקיו סלמון טריאקי מייפל יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 416 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לכם מיץ תפוחים, רוטב סויה, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלמון מזוגג מייפל, סלמון כתום-מייפל טריאקי, ו פילה סלמון טריאקי מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית גדולה resealable, לשלב את מיץ תפוחים, סירופ מייפל, רוטב סויה, בצל ושום.
הסר 1/2 כוס התערובת ולהניח בצד בקערה נפרדת עבור basting.
מניחים את פילה הסלמון בשקית ולאטום. להכניס למקרר, להסתובב מדי פעם במשך 3 שעות כדי להשרות.
מחממים גריל לחום גבוה. שמן קלות את הסורג.
מניחים פילה דגים על הגריל וזורקים את התיק עם המרינדה. גריל במשך 5 עד 10 דקות לכל צד בהתאם עובי, צולה מדי פעם עם המרינדה שמורות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.