קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

ברווז, אבטיח & סלט עשבי תיבול עם קשיו צלוי

ברווז, אבטיח & סלט עשבי תיבול עם קשיו צלוי
ברווז, אבטיח & סלט עשבי תיבול עם קשיו צלוי לוקח על 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 427 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 13 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לכי לחנות ותרימי חזה ברווז, חסת אבני אודם, מנטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 99%. ברווז צלוי בייג'ינג (פנקייקס ברווז פקין) וזיווג יין מרלו # WinePW # MerlotMe, עוף בגריל עם אבטיח-סלט פטה, ו ברווז זיגוג תפוח עם צנון אבטיח דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מניחים את שדי הברווז, עור כלפי מעלה, על לוח. להבקיע את העור כל הדרך, חיתוך למטה, אבל לא לתוך, הבשר. ודא שאתה ציון כל הדרך עד הקצוות. זה יבטיח את העור לא למשוך את הבשר כפי שהוא מתכווץ.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
2
מתבלים את העור עם כמות נדיבה של מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מניחים את הברווז, העור בצד למטה, במחבת קר כבד מוצק, ואז לשים את המחבת על חום בינוני. עכשיו לא לגעת בשום דבר, לא להזיז את המחבת. מה שיקרה במהלך 10-12 דקות הבאות הוא כי השומן מתחת לעור יהיה להמיס לאט, ואז העור יהיה חום וללכת פריך. לאחר כל השומן ברח מן העור, יהיה טוב 1-2cm של שומן ברווז במחבת. כפית את השומן העודף, העונה בצד הבשר עכשיו (לא לפני), ולאחר מכן להפוך את הברווז. מבשלים 2 דקות, ולאחר מכן להגדיל את הטמפרטורה מלאה רק 1 דקות. תוריד את החום, ואז להשאיר במחבת לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווזשומן ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
עבור ההלבשה, לשים את כל החומרים לתוך מעבד מזון קטן וויז.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
5
הסר את 2 העלים החיצוניים מכל ראש של חסה ולהשליך, ולאחר מכן לקלף את העלים משם, אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
6
שים אותם על צלחת גדולה.
7
דק לחתוך את הברווז, ואז לזרוק עם צנוניות, בצל אביב, אשכולית, אבטיח, עשבי תיבול וחלק ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
אבטיחאבטיח
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
ברווז שלםברווז שלם
8
מורחים על העלים ומפזרים את האגוזים מעל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
9
טפטוף יותר רוטב מעל ומגישים.

יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן

שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הם הבחירה העליונה שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת Ema סנטאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.