ברווז בנוסח פקין
ברווז פקין יכול להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות ו-5 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, חומץ, דבש, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ברווז בנוסח פקין, ברווז בנוסח פקין, ו ברווז פקין 20 דקות (מתכונים דומים).
הוראות
הדק את עור הצוואר של הברווזון לגב עם שיפודים. מקפלים כנפיים על הגב עם טיפים נוגעים.
מערבבים שום, יין, רוטב סויה, סוכר ומלח.
מניחים תערובת שום 2 בצל ירוק בחלל הגוף של ברווזון. להביא קצוות של פתיחת הזנב יחד עם שיפודים; לקשור בחוזקה עם מחרוזת כבדה. הכנס מחט של משאבת אופניים בין העור והשומן; לשאוב אוויר מתחת לעור עד הברווזון הוא 1 1/2 פעמים יותר גדול. (אל תתנו בריחה אוויר. עבור עור פריך, יש צורך להפריד את העור מן השומן כדי לשחרר שומן.)
מחממים מים ודבש לרתיחה בווק; מוסיפים חומץ. לקשור חתיכת 40 אינץ ' של חוט כבד לרגלי הברווזון. תחזיק את הברווזון מעל ווק.
יוצקים תערובת מים על הברווזון במשך כ 3 דקות. לתלות ברווזון במקרר להתייבש לפחות 12 שעות, הצבת מחבת תחת ברווזון לתפוס מיצים, אבל לא יותר מ 24 שעות.
מקום ברווזון, צד השד למעלה, על מתלה במחבת צלייה רדודה. הכנס מדחום בשר אז קצה הוא בחלק העבה ביותר של שריר הירך הפנימי ואינו נוגע העצם. הצלי חשף 30 דקות. הפעל ברווזון; צלוי 30 דקות יותר.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-375F. Turn הברווזון; צלי כ -20 דקות יותר או עד 82° (בשר מקל תיפוף ירגיש רך מאוד).
בואו לעמוד 15 דקות. בינתיים, לחתוך צמרות בצל ירוק לחתיכות 3 אינץ'; לחתוך חריצים 3/4 אינץ ' בכל קצה. צונן במים קרים כ -10 דקות או עד מסתלסל מסתיים.
הסר את העור ואת הבשר מעצמות; לחתוך את העור ואת הבשר לתוך כ 1 1/2 אינץ חתיכות. מסדרים את העור והבשר על מגש.
מגישים עם לחמניות מאודות או פנקייק מנדרין אם תרצה.
מברשת רוטב הויסין על גליל פתוח או פנקייק עם מברשת בצל ירוקה.
מניחים מברשת בצל ירוק, עור ובשר על גליל או פנקייק; להפשיל.