קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות47
מגזין

ברווז, בסגנון חזיר: אנטרה בפורצ'טה

ברווז, בסגנון חזיר: אנטרה בפורצ'טה
ברווז, בסגנון חזיר: אנטראן בפורצ'טה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 40 גרם חלבון, 74 גרם שומן, ובסך הכל של 927 קלוריות. המתכון הזה מכסה 47% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, בצל, ברווז פקין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. נסו עוף בסגנון פורצ'טה, חזיר חזיר בסגנון של פורצ'טה, ו קציץ בשר חזיר בסגנון פורצ'טה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את העגל, כבד הברווז, הפנקטה הקצוצה, פירורי הלחם, השום, הרוזמרין והטימין, תבלו במלח ופלפל, וערבבו היטב. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
כבד ברווזכבד ברווז
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מתבלים את הברווז מבפנים ומבחוץ במלח ופלפל וממלאים את החלל בתערובת, עוטפים את הברווז עם הפנקטה הפרוסה, ומסבכים את הברווז בחוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ברווז שלםברווז שלם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
4
בתנור הולנדי מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים עד לריכוך וחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
מוסיפים את הברווז וצורבים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
6
מכניסים את הברווז לתנור, מבשלים 10 דקות ואז מכסים ביין הלבן.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
מבשלים בתנור עד שהברווז רוחש והמלית מבושלת לחלוטין, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
מגישים חם.