ברווז, בסגנון חזיר: אנטראן בפורצ'טה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 40 גרם חלבון, 74 גרם שומן, ובסך הכל של 927 קלוריות. המתכון הזה מכסה 47% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, בצל, ברווז פקין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. נסו עוף בסגנון פורצ'טה, חזיר חזיר בסגנון של פורצ'טה, ו קציץ בשר חזיר בסגנון פורצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את העגל, כבד הברווז, הפנקטה הקצוצה, פירורי הלחם, השום, הרוזמרין והטימין, תבלו במלח ופלפל, וערבבו היטב. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
כבד ברווז
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פירורי בשר צמחוני קפואים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מתבלים את הברווז מבפנים ומבחוץ במלח ופלפל וממלאים את החלל בתערובת, עוטפים את הברווז עם הפנקטה הפרוסה, ומסבכים את הברווז בחוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ברווז שלם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
4
בתנור הולנדי מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים עד לריכוך וחום זהוב.