זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם גרידת תפוז, מניית בקר, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו ברווז עם רוטב כתום-חמישה תבלינים, רוטב ג'ינג'ר כתום לברווז, ו ברווז צלוי עם רוטב כתום (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את קצות הכנפיים ומניחים בצד עם הצוואר, הלב, וgizzards.
2
קוצצים את הכבד ומניחים בצד אם אתה רוצה להשתמש בו ברוטב (ראה שלב 6).
מרכיבים שתצטרך
כבד
עצם הודו וצוואר הודו
3
הסר את השומן מהחלק האחורי ולהניח בצד. מסבך את הברווזים (ראה כיצד מסבך ציפור, להלן). (אם אתה עושה את הרוטב לפני צליית הברווזים, לעטוף את הברווזים בניילון נצמד ולקרר.)
מרכיבים שתצטרך
ברווז
עצם הודו וצוואר הודו
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
חותכים את הצוואר, כנפיים, לבבות, קורקבנים לחתיכות קטנות. אם אין לך מחבת צלייה לא דביקה, שמור את קצות הכנפיים לשימוש כמדף צלייה מאולתר (ראה שלב 11).
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
5
בסיר בינוני, מחממים חלק משומן הברווז מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
6
יוצקים את כל אבל על 2 כפות של שומן שניתנו.
7
מוסיפים את החלקים החתוכים ואת הקרביים ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד השחמה, על 5 דקות.
8
מוסיפים את הבצל והגזר ומבשלים עד להשחמה קלה, כ -3 דקות. להפחית את החום בינוני, להוסיף את הקמח, חום היטב, להיזהר לא לשרוף את הבצל, על 3 דקות.
מוסיפים את היין ואת המניה ומביאים לרתיחה, ערבוב. להפחית את החום בינוני נמוך ולהוסיף את שאלוט, שום, גרידת תפוז, זר זר garni, רסק עגבניות, glace de viande, מלח ופלפל. מבשלים עד הרוטב הוא עבה מספיק כדי מעיל כפית, 45 דקות עד 1 שעה, ברפרוף לעתים קרובות כדי להסיר את כל השומן ואת זיהומים.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
בינתיים, להפוך את טעם קרמל חמוץ מתוק: בסיר כבד קטן, להרטיב את הסוכר עם המים. מביאים לרתיחה על חום גבוה ומבשלים, בלי לערבב, עד ענבר עמוק colordark, אבל לא נשרף. יוצקים במהירות את vinegarit יהיה נתז באלימות לשנייה ולאפשר לתערובת לרתוח לרגע.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
11
הסר מהחום.
12
כאשר הרוטב הכתום סיים רותח, להסיר מן החום ומערבבים את הכבד הקצוץ, אם באמצעות. מסננים את הרוטב דרך מסננת בסדר רשת. לטעום ולהתאים את התיבול, במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3 מקלות בייגלה
כבד
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
13
מוסיפים כמחצית טעם הקרמל לרוטב הכתום. טעם ולהוסיף יותר, במידת הצורך, כדי לקזז את המרירות של גרידת התפוז. מערבבים במדיירה ואת 1 כף קוניאק. (הרוטב יכול להיות מורכב עד 3 ימים קדימה. מכסים בניילון נצמד כדי למנוע היווצרות עור ומקררים אותו. אם הרוטב נעשה עם הכבד, לחמם באמבט מים [ביין-מארי]. אם לא, פשוט להביא רתיחה לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מדיירה
קוניאק
3 מקלות בייגלה
כבד
עצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
14
עם מקלף ירקות, להסיר את ההתלהבות מ 2 תפוזים לחתוך דק מאוד ג ' וליאן. בסיר קטן, לכסות את גרידת ג ' וליאן עם מים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 מקלות בייגלה
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קולף
20 תותים טריים, ללא קליפה
15
מסננים ושומרים את הג ' וליאן.
16
מקלפים ומקטעים את כל התפוזים, מוודאים שהם חופשיים לחלוטין מכל הממברנות.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה
17
יוצקים את כל מיץ שאוסף. (כתום יכול להיות מוכן מראש. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה
1 כף סוכר אדום גס
18
. מחממים התנור ל 47
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
. לדקור את הברווזים בכל רחבי עם או כדי לאפשר את השומן לנקז במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
ברווז
20
מניחים את הברווזים בצד שלהם במחבת קלייה גדולה, רצוי לא מקל, או לנוח את הברווז על קצות הכנפיים השמורות (לראות אם אין לך מחבת קלייה Nonstick, ההפך). מתבלים קלות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
21
מניחים את מחבת הקלייה באמצע התנור וצולים במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
22
. להפחית את החום ל 425 ולצלות עוד 15 דקות, ואז להפוך את הברווזים על הצדדים האחרים שלהם עם מזלף נורה להסיר כמה שיותר שומן מהמחבת ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז
ציוד שתשתמש בו
Baster
שרימפס מוקפץ, קלוף
23
. המשך צלייה עוד 30 דקות בערך (זמן צלייה הוא כ 15 דקות לכל פאונד). במשך 5 עד 10 דקות האחרונות של בישול, להפוך את הברווזים השד בצד עד אפילו צבע. הברווזים נעשים כאשר מיצי החלל שלהם לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
ברווז
24
תן לברווזים לשבת 10 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
ברווז
25
. לגלף את הברווזים לחתיכות לשרת בודדים ולמקם אותם על מגש ovenproof הגשה ולתת להם לשבת עד כ 5 דקות לפני שישב זמן.
מרכיבים שתצטרך
ברווז
26
. מחממים התנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
27
מוסיפים לרוטב את ההתלהבות השמורה ומחממים באמבט מים (ביין-מארי).
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
28
. כאשר מוכן לשרת, מניחים את הברווז בשליש העליון של התנור במשך 3 עד 5 דקות כדי לחמם. בינתיים, מפזרים את החלקים הכתומים עם קורטוב של קוניאק ולחמם אותם במחבת מכוסה על אש נמוכה, 3 עד 4 דקות (לשמור כל מיצים לאסוף כדי לדלל את הרוטב, אם יש צורך).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז
קוניאק
עצם הודו וצוואר הודו
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
29
. כדי לשרת: להקיף את הברווז עם החלקים הכתומים ולהעביר את הרוטב בנפרד.