זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם גרידת תפוז, מניית בקר, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו ברווז עם רוטב כתום-חמישה תבלינים, רוטב ג'ינג'ר כתום לברווז, ו ברווז צלוי עם רוטב כתום (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את קצות הכנפיים ומניחים בצד עם הצוואר, הלב, וgizzards.
2
קוצצים את הכבד ומניחים בצד אם אתה רוצה להשתמש בו ברוטב (ראה שלב 6).
מרכיבים שתצטרך
כבד
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3
הסר את השומן מהחלק האחורי ולהניח בצד. מסבך את הברווזים (ראה כיצד מסבך ציפור, להלן). (אם אתה עושה את הרוטב לפני צליית הברווזים, לעטוף את הברווזים בניילון נצמד ולקרר.)
מרכיבים שתצטרך
ברווז
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
חותכים את הצוואר, כנפיים, לבבות, קורקבנים לחתיכות קטנות. אם אין לך מחבת צלייה לא דביקה, שמור את קצות הכנפיים לשימוש כמדף צלייה מאולתר (ראה שלב 11).
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
5
בסיר בינוני, מחממים חלק משומן הברווז מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
יוצקים את כל אבל על 2 כפות של שומן שניתנו.
7
מוסיפים את החלקים החתוכים ואת הקרביים ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד השחמה, על 5 דקות.
8
מוסיפים את הבצל והגזר ומבשלים עד להשחמה קלה, כ -3 דקות. להפחית את החום בינוני, להוסיף את הקמח, חום היטב, להיזהר לא לשרוף את הבצל, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מוסיפים את היין ואת המניה ומביאים לרתיחה, ערבוב. להפחית את החום בינוני נמוך ולהוסיף את שאלוט, שום, גרידת תפוז, זר זר garni, רסק עגבניות, glace de viande, מלח ופלפל. מבשלים עד הרוטב הוא עבה מספיק כדי מעיל כפית, 45 דקות עד 1 שעה, ברפרוף לעתים קרובות כדי להסיר את כל השומן ואת זיהומים.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
בינתיים, להפוך את טעם קרמל חמוץ מתוק: בסיר כבד קטן, להרטיב את הסוכר עם המים. מביאים לרתיחה על חום גבוה ומבשלים, בלי לערבב, עד ענבר עמוק colordark, אבל לא נשרף. יוצקים במהירות את vinegarit יהיה נתז באלימות לשנייה ולאפשר לתערובת לרתוח לרגע.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
הסר מהחום.
12
כאשר הרוטב הכתום סיים רותח, להסיר מן החום ומערבבים את הכבד הקצוץ, אם באמצעות. מסננים את הרוטב דרך מסננת בסדר רשת. לטעום ולהתאים את התיבול, במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
3 מקלות בייגלה
כבד
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
13
מוסיפים כמחצית טעם הקרמל לרוטב הכתום. טעם ולהוסיף יותר, במידת הצורך, כדי לקזז את המרירות של גרידת התפוז. מערבבים במדיירה ואת 1 כף קוניאק. (הרוטב יכול להיות מורכב עד 3 ימים קדימה. מכסים בניילון נצמד כדי למנוע היווצרות עור ומקררים אותו. אם הרוטב נעשה עם הכבד, לחמם באמבט מים [ביין-מארי]. אם לא, פשוט להביא רתיחה לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מדיירה
קוניאק
3 מקלות בייגלה
כבד
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
14
עם מקלף ירקות, להסיר את ההתלהבות מ 2 תפוזים לחתוך דק מאוד ג ' וליאן. בסיר קטן, לכסות את גרידת ג ' וליאן עם מים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
3 מקלות בייגלה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
קולף
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
15
מסננים ושומרים את הג ' וליאן.
16
מקלפים ומקטעים את כל התפוזים, מוודאים שהם חופשיים לחלוטין מכל הממברנות.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה
17
יוצקים את כל מיץ שאוסף. (כתום יכול להיות מוכן מראש. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
18
. מחממים התנור ל 47
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
19
. לדקור את הברווזים בכל רחבי עם או כדי לאפשר את השומן לנקז במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
ברווז
20
מניחים את הברווזים בצד שלהם במחבת קלייה גדולה, רצוי לא מקל, או לנוח את הברווז על קצות הכנפיים השמורות (לראות אם אין לך מחבת קלייה Nonstick, ההפך). מתבלים קלות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
21
מניחים את מחבת הקלייה באמצע התנור וצולים במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
22
. להפחית את החום ל 425 ולצלות עוד 15 דקות, ואז להפוך את הברווזים על הצדדים האחרים שלהם עם מזלף נורה להסיר כמה שיותר שומן מהמחבת ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז
ציוד שתשתמש בו
Baster
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
23
. המשך צלייה עוד 30 דקות בערך (זמן צלייה הוא כ 15 דקות לכל פאונד). במשך 5 עד 10 דקות האחרונות של בישול, להפוך את הברווזים השד בצד עד אפילו צבע. הברווזים נעשים כאשר מיצי החלל שלהם לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
ברווז
24
תן לברווזים לשבת 10 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
ברווז
25
. לגלף את הברווזים לחתיכות לשרת בודדים ולמקם אותם על מגש ovenproof הגשה ולתת להם לשבת עד כ 5 דקות לפני שישב זמן.
מרכיבים שתצטרך
ברווז
26
. מחממים התנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
27
מוסיפים לרוטב את ההתלהבות השמורה ומחממים באמבט מים (ביין-מארי).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
28
. כאשר מוכן לשרת, מניחים את הברווז בשליש העליון של התנור במשך 3 עד 5 דקות כדי לחמם. בינתיים, מפזרים את החלקים הכתומים עם קורטוב של קוניאק ולחמם אותם במחבת מכוסה על אש נמוכה, 3 עד 4 דקות (לשמור כל מיצים לאסוף כדי לדלל את הרוטב, אם יש צורך).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזים
קוניאק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
29
. כדי לשרת: להקיף את הברווז עם החלקים הכתומים ולהעביר את הרוטב בנפרד.