ברווז ג'ינג'ר והויסין עם אטריות זכוכית
ברווז ג'ינג'ר & הויסין עם אטריות זכוכית עשוי להיות רק את הרוטב שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 486 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. אם יש לך חזה ברווז עוז עצמות, בצל ירוק, אטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אטריות זכוכית, אטריות זכוכית עם סרטן, ו אטריות זכוכית צמחוניות אסיאתיות (מתכונים דומים).
הוראות
דקור את עור הברווז במזלג.
מחממים מחבת גדולה ללא מקל על חום גבוה במשך 2 דקות.
מוסיפים את שדי הברווז, העור בצד למטה, ומבשלים מעל חום בינוני במשך 10 דקות. כפית את השומן ולהשליך. סובב את שד הברווז ומבשל עוד 2 דקות.
הסר מהחום, לכסות, ולתת לעמוד.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר הקצוץ ואת הסירופולחפש חום נמוך במשך 1 דקה. להגדיל את החום; להוסיף את hoisin ו 2 כפות של מים. לבשל במשך 1 דקה.
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות עד הבצל נבלו. להפחית את החום נמוך מאוד כדי לשמור על הרוטב חם.
להביא מחבת גדולה של מים מומלחים לרתיחה ושחרר את אטריות הזכוכית. מבשלים 2 דקות, לנקז היטב, וכפית על צלחות המשרתים מחומם. חותכים את השד ברווז באלכסון ולסדר מעל האטריות. כפית את הג ' ינג ' ר ורוטב הויסין מעל.
מ לקחת 5 מרכיבים: 95 מנות טעימות באמצעות רק 5 מרכיבים על ידי ג ' יימס טאנר. זכויות יוצרים טקסט © 2010 James Tanner; צילום © 2010 Anders Schønemann. פורסם על ידי קייל ספרים, חותם של קייל קאת 'י בע" מ. פורסם לראשונה בבריטניה בשנת 2010 על ידי Kyle Cathie Limited.