קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

ברווז וכלבים על שמיכה

ברווז וכלבים על שמיכה
ברווז וכלבים על שמיכה עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 220 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם נקניקיות, שום, גרוייר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 21%. ציון זה הוא רע למדי. נסו ברווז דביק-כלבים עם סלט מנגו קצוץ וצ'יפס סיני, כלבי רחוב בהשראת תאילנד: נקניקיות בגריל עם שום בוטנים, ג'ינג'ר וסלט כוסברה, ו שלישיית טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
שמים את הג ' לפנוס והבצל בקערה חסינת חום ולא מגיבה.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שלב את החומץ, הסוכר, זרעי הסלרי, זרעי החרדל, המלח ו -1 / 2 כוס מים בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה והבשל עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
זרעי סלריזרעי סלרי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
יוצקים את הנוזל החם על הג ' לפנוס והבצל. מניחים בצד כדי חמוצים במשך 2 שעות מינימום או לקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1
שלב את רגלי הבייקון והברווז במחבת מוקפצת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
קולים עד שהבייקון ועור הברווז הפכו את השומן שלהם והפכו פריכים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ברווז שלםברווז שלם
3
מוציאים מהתבנית ומניחים בצד להתקרר ומשאירים את השומן המעובד בתבנית; אתה רוצה כ -3 כפות שומן. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, נפרד וקוצצים את העור מרגלי הברווז.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
שלב את עור הברווז עם הבייקון והניח בצד. קרסו את בשר הברווז לחתיכות בגודל ביס ושמרו בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ברווז שלםברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מוסיפים את הבצלים המתוקים למחבת עם השומן המעובד ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה ומקורמלים, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוקבצל מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
7
מוסיפים את החומץ הבלסמי והסוכר, מעלים את האש ומבשלים עד שהבצל הופך דמוי ריבה, עוד 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ריבהריבה
8
מוסיפים את הבייקון ועור הברווז לבצל, מערבבים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ברווז שלםברווז שלם
9
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
הניחו את בצק העלים על משטח מקומח. בעזרת חותך בגודל 1 3/4 אינץ', אגרוף 16 סיבובים של בצק עלים.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
אגרוףאגרוף
11
הניחו את הסיבובים על תבנית עם נייר אפייה, ואז הניחו תבנית אפייה נקייה נוספת על גבי הסיבובים כדי לשמור אותם שטוחים בזמן האפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
12
מעבירים לתנור ואופים עד להזהבה, כ -10 דקות. הניחו בצד.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מרחים כל בצק עלים עם חרדל מלא.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מלאחרדל מלא
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
15
מוסיפים ערימת בצל בלסמי, מעט בשר ברווז מגורר וזילוף גרוייר, ומעליהם חתיכת נקניקייה. מחזירים לתנור כדי לחמם הכל ולהמיס את הגבינה, כ -5 דקות. מסיימים עם מעט בצל אדום כבוש ומגישים ... אוי ואבוי!
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
GruyereGruyere
בצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצהבצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ברווז שלםברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן