ברווז וכלבים על שמיכה עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 220 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם נקניקיות, שום, גרוייר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 21%. ציון זה הוא רע למדי. נסו ברווז דביק-כלבים עם סלט מנגו קצוץ וצ'יפס סיני, כלבי רחוב בהשראת תאילנד: נקניקיות בגריל עם שום בוטנים, ג'ינג'ר וסלט כוסברה, ו שלישיית טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
שמים את הג ' לפנוס והבצל בקערה חסינת חום ולא מגיבה.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שלב את החומץ, הסוכר, זרעי הסלרי, זרעי החרדל, המלח ו -1 / 2 כוס מים בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה והבשל עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
זרעי סלרי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
יוצקים את הנוזל החם על הג ' לפנוס והבצל. מניחים בצד כדי חמוצים במשך 2 שעות מינימום או לקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
20 פרוסות זוקיני דקות
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1
שלב את רגלי הבייקון והברווז במחבת מוקפצת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
קולים עד שהבייקון ועור הברווז הפכו את השומן שלהם והפכו פריכים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ברווז שלם
3
מוציאים מהתבנית ומניחים בצד להתקרר ומשאירים את השומן המעובד בתבנית; אתה רוצה כ -3 כפות שומן. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, נפרד וקוצצים את העור מרגלי הברווז.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
שלב את עור הברווז עם הבייקון והניח בצד. קרסו את בשר הברווז לחתיכות בגודל ביס ושמרו בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מוסיפים את הבצלים המתוקים למחבת עם השומן המעובד ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה ומקורמלים, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
7
מוסיפים את החומץ הבלסמי והסוכר, מעלים את האש ומבשלים עד שהבצל הופך דמוי ריבה, עוד 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוק
ריבה
8
מוסיפים את הבייקון ועור הברווז לבצל, מערבבים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ברווז שלם
9
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
הניחו את בצק העלים על משטח מקומח. בעזרת חותך בגודל 1 3/4 אינץ', אגרוף 16 סיבובים של בצק עלים.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עלים
אגרוף
11
הניחו את הסיבובים על תבנית עם נייר אפייה, ואז הניחו תבנית אפייה נקייה נוספת על גבי הסיבובים כדי לשמור אותם שטוחים בזמן האפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
12
מעבירים לתנור ואופים עד להזהבה, כ -10 דקות. הניחו בצד.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מרחים כל בצק עלים עם חרדל מלא.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מלא
גליונות בצק עלים
15
מוסיפים ערימת בצל בלסמי, מעט בשר ברווז מגורר וזילוף גרוייר, ומעליהם חתיכת נקניקייה. מחזירים לתנור כדי לחמם הכל ולהמיס את הגבינה, כ -5 דקות. מסיימים עם מעט בצל אדום כבוש ומגישים ... אוי ואבוי!