קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות56
מגזין

ברווז ל'אורנג' עם עשב פומס פריטס

ברווז ל'אורנג' עם עשב פומס פריטס
ברווז L ' Orange עם Herbed Pommes Frites עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1015 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, פטרוזיליה, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית נסו ברווז L ' Orange עם Herbed Pommes Frites, פומס צ'יפס עם שני רטבים טבילה, ו קארי פולים מתובלים צ'יפס + מטבל מלפפון (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת סאוט גדולה, מחממים 2 כפות שמן קנולה עד שהוא מתחיל לעשן. מתבלים את שדי הברווז במלח, ופלפל, ומניחים אותם בזהירות במחבת החמה. הפעל את החום עד בינוני ומבשל כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר את הברווז מן המחבת, ולהוסיף את השמן שנותר, ולאחר מכן להוסיף את הג ' ינג ' ר, שאלוט, ושום. לבשל, עד השום הוא חום ולאחר מכן deglaze המחבת עם ליקר בטעם תפוז. מבשלים עד האלכוהול מבושל בעיקר. מערבבים את גרידת התפוזים, מיץ תפוזים, ציר עוף, ורוטב סויה מתוק. מבשלים עד שהוא מבושל למטה והוא נחמד ועבה. החזר את חזה הברווז למחבת וזרוק למעיל. תמשיך לזרוק עד שהברווז מזוגג לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
Kecap ManisKecap Manis
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
חזה ברווזחזה ברווז
גרידה כתומהגרידה כתומה
(מקרטון)(מקרטון)
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ברווז שלםברווז שלם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מגישים את הברווז עם פצפוצי herbed בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ברווז שלםברווז שלם
4
טפטוף עם כל מיצים שנשארו במחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת כשליש מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
חום מעל חום בינוני עד שמד חום עמוק מוכנס בשמן מגיע ל-350 מעלות פ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
עם סכין או מנדולינה, לחתוך את תפוחי האדמה לתוך מקלות דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
מניחים את תפוחי האדמה בקערה ולהפעיל מים קרים לתוך הקערה עד המים בקערה פועל ברור. (אתה מנסה לקבל את כל העמילן מתוך תפוחי האדמה כך שהם יהיו פריכים מאוד.) כאשר העמילן הוא החוצה, לנקז את תפוחי האדמה ולהניח אותם על מגבת מטבח יבשה להתייבש. עבודה בקבוצות קטנות, מוסיפים את תפוחי האדמה לשמן החם, ומבשלים כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
עמילןעמילן
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
הסר את תפוחי האדמה ולתת תפוחי אדמה מטוגנים לנקז על מגבת נייר. להביא את השמן בחזרה עד 350 מעלות F, ולאחר מכן להוסיף את תפוחי האדמה בחזרה לתוך השמן. מבשלים עד צבע זהב נחמד מתפתח.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
10
מסננים את תפוחי האדמה על מגבת נייר, ולזרוק עם מלח, ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה