ברווז ל'אורנג' עם עשב פומס פריטס
ברווז L ' Orange עם Herbed Pommes Frites עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1015 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, פטרוזיליה, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית נסו ברווז L ' Orange עם Herbed Pommes Frites, פומס צ'יפס עם שני רטבים טבילה, ו קארי פולים מתובלים צ'יפס + מטבל מלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת סאוט גדולה, מחממים 2 כפות שמן קנולה עד שהוא מתחיל לעשן. מתבלים את שדי הברווז במלח, ופלפל, ומניחים אותם בזהירות במחבת החמה. הפעל את החום עד בינוני ומבשל כ 4 דקות לכל צד.
הסר את הברווז מן המחבת, ולהוסיף את השמן שנותר, ולאחר מכן להוסיף את הג ' ינג ' ר, שאלוט, ושום. לבשל, עד השום הוא חום ולאחר מכן deglaze המחבת עם ליקר בטעם תפוז. מבשלים עד האלכוהול מבושל בעיקר. מערבבים את גרידת התפוזים, מיץ תפוזים, ציר עוף, ורוטב סויה מתוק. מבשלים עד שהוא מבושל למטה והוא נחמד ועבה. החזר את חזה הברווז למחבת וזרוק למעיל. תמשיך לזרוק עד שהברווז מזוגג לגמרי.
מגישים את הברווז עם פצפוצי herbed בצד.
טפטוף עם כל מיצים שנשארו במחבת.
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת כשליש מהדרך.
חום מעל חום בינוני עד שמד חום עמוק מוכנס בשמן מגיע ל-350 מעלות פ.
עם סכין או מנדולינה, לחתוך את תפוחי האדמה לתוך מקלות דק מאוד.
מניחים את תפוחי האדמה בקערה ולהפעיל מים קרים לתוך הקערה עד המים בקערה פועל ברור. (אתה מנסה לקבל את כל העמילן מתוך תפוחי האדמה כך שהם יהיו פריכים מאוד.) כאשר העמילן הוא החוצה, לנקז את תפוחי האדמה ולהניח אותם על מגבת מטבח יבשה להתייבש. עבודה בקבוצות קטנות, מוסיפים את תפוחי האדמה לשמן החם, ומבשלים כ 1 דקה.
הסר את תפוחי האדמה ולתת תפוחי אדמה מטוגנים לנקז על מגבת נייר. להביא את השמן בחזרה עד 350 מעלות F, ולאחר מכן להוסיף את תפוחי האדמה בחזרה לתוך השמן. מבשלים עד צבע זהב נחמד מתפתח.
מסננים את תפוחי האדמה על מגבת נייר, ולזרוק עם מלח, ועשבי תיבול.