קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות56
מגזין

ברווז ל'אורנג' עם עשב פומס פריטס

ברווז ל'אורנג' עם עשב פומס פריטס
ברווז L ' Orange עם Herbed Pommes Frites עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1015 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, פטרוזיליה, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית נסו ברווז L ' Orange עם Herbed Pommes Frites, פומס צ'יפס עם שני רטבים טבילה, ו קארי פולים מתובלים צ'יפס + מטבל מלפפון (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת סאוט גדולה, מחממים 2 כפות שמן קנולה עד שהוא מתחיל לעשן. מתבלים את שדי הברווז במלח, ופלפל, ומניחים אותם בזהירות במחבת החמה. הפעל את החום עד בינוני ומבשל כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר את הברווז מן המחבת, ולהוסיף את השמן שנותר, ולאחר מכן להוסיף את הג ' ינג ' ר, שאלוט, ושום. לבשל, עד השום הוא חום ולאחר מכן deglaze המחבת עם ליקר בטעם תפוז. מבשלים עד האלכוהול מבושל בעיקר. מערבבים את גרידת התפוזים, מיץ תפוזים, ציר עוף, ורוטב סויה מתוק. מבשלים עד שהוא מבושל למטה והוא נחמד ועבה. החזר את חזה הברווז למחבת וזרוק למעיל. תמשיך לזרוק עד שהברווז מזוגג לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
Kecap ManisKecap Manis
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
חזה ברווזחזה ברווז
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
(מקרטון)(מקרטון)
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ברווז שלםברווז שלם
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מגישים את הברווז עם פצפוצי herbed בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ברווז שלםברווז שלם
4
טפטוף עם כל מיצים שנשארו במחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת כשליש מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
חום מעל חום בינוני עד שמד חום עמוק מוכנס בשמן מגיע ל-350 מעלות פ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
עם סכין או מנדולינה, לחתוך את תפוחי האדמה לתוך מקלות דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
מניחים את תפוחי האדמה בקערה ולהפעיל מים קרים לתוך הקערה עד המים בקערה פועל ברור. (אתה מנסה לקבל את כל העמילן מתוך תפוחי האדמה כך שהם יהיו פריכים מאוד.) כאשר העמילן הוא החוצה, לנקז את תפוחי האדמה ולהניח אותם על מגבת מטבח יבשה להתייבש. עבודה בקבוצות קטנות, מוסיפים את תפוחי האדמה לשמן החם, ומבשלים כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
עמילןעמילן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
הסר את תפוחי האדמה ולתת תפוחי אדמה מטוגנים לנקז על מגבת נייר. להביא את השמן בחזרה עד 350 מעלות F, ולאחר מכן להוסיף את תפוחי האדמה בחזרה לתוך השמן. מבשלים עד צבע זהב נחמד מתפתח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
10
מסננים את תפוחי האדמה על מגבת נייר, ולזרוק עם מלח, ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®