קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות56
מגזין

ברווז ל'אורנג' עם עשב פומס פריטס

ברווז ל'אורנג' עם עשב פומס פריטס
ברווז L ' Orange עם Herbed Pommes Frites עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1015 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, פטרוזיליה, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית נסו ברווז L ' Orange עם Herbed Pommes Frites, פומס צ'יפס עם שני רטבים טבילה, ו קארי פולים מתובלים צ'יפס + מטבל מלפפון (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת סאוט גדולה, מחממים 2 כפות שמן קנולה עד שהוא מתחיל לעשן. מתבלים את שדי הברווז במלח, ופלפל, ומניחים אותם בזהירות במחבת החמה. הפעל את החום עד בינוני ומבשל כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר את הברווז מן המחבת, ולהוסיף את השמן שנותר, ולאחר מכן להוסיף את הג ' ינג ' ר, שאלוט, ושום. לבשל, עד השום הוא חום ולאחר מכן deglaze המחבת עם ליקר בטעם תפוז. מבשלים עד האלכוהול מבושל בעיקר. מערבבים את גרידת התפוזים, מיץ תפוזים, ציר עוף, ורוטב סויה מתוק. מבשלים עד שהוא מבושל למטה והוא נחמד ועבה. החזר את חזה הברווז למחבת וזרוק למעיל. תמשיך לזרוק עד שהברווז מזוגג לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
Kecap ManisKecap Manis
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
חזה ברווזחזה ברווז
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
(מקרטון)(מקרטון)
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ברווז שלםברווז שלם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מגישים את הברווז עם פצפוצי herbed בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ברווז שלםברווז שלם
4
טפטוף עם כל מיצים שנשארו במחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת כשליש מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
חום מעל חום בינוני עד שמד חום עמוק מוכנס בשמן מגיע ל-350 מעלות פ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
עם סכין או מנדולינה, לחתוך את תפוחי האדמה לתוך מקלות דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
מניחים את תפוחי האדמה בקערה ולהפעיל מים קרים לתוך הקערה עד המים בקערה פועל ברור. (אתה מנסה לקבל את כל העמילן מתוך תפוחי האדמה כך שהם יהיו פריכים מאוד.) כאשר העמילן הוא החוצה, לנקז את תפוחי האדמה ולהניח אותם על מגבת מטבח יבשה להתייבש. עבודה בקבוצות קטנות, מוסיפים את תפוחי האדמה לשמן החם, ומבשלים כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עמילןעמילן
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
הסר את תפוחי האדמה ולתת תפוחי אדמה מטוגנים לנקז על מגבת נייר. להביא את השמן בחזרה עד 350 מעלות F, ולאחר מכן להוסיף את תפוחי האדמה בחזרה לתוך השמן. מבשלים עד צבע זהב נחמד מתפתח.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
10
מסננים את תפוחי האדמה על מגבת נייר, ולזרוק עם מלח, ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים