קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ברווז מזוגג עם רוטב קלמנטינה

ברווז מזוגג עם רוטב קלמנטינה
ברווז מזוגג עם רוטב קלמנטינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 80 גרם חלבון 268 גרם של שומן, וסך הכל 2918 קלוריות. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. גשו לסופר וקנו ברווזים, מלח כשר, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 94%. מתכונים דומים: ברווז מזוגג עם רוטב קלמנטינה, סירופ ליבנה ורוטב סויה-ברווז צלוי מזוגג, ו ברווז צלוי ממולא מוגש עם קלמנטינה יוס.

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
עבודה מקצה חלל גדול, עור ברווז נפרד (כולל שומן) מבשר השד ככל האפשר על ידי עבודה האצבעות שלך בין העור לבשר, להיזהר לא לקרוע את העור, ואז לדקור את העור על כל הברווזים עם מזלג. לשים ברווזים, חזה הצדדים למעלה, זה לצד זה במחבת צלייה גדולה flameproof ולשפשף כל ברווז בתוך ומחוץ עם מלח כשר. מחלקים בצל וסלרי בין חללי ברווז ומפזרים סוכר 1/2 כוס סביב ברווזים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ברווז שלםברווז שלם
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
יוצקים מספיק מים רותחים-חמים על ברווזים (כדי לעזור להדק את העור) כדי להגיע על חצי עד ברווזים (לא למלא מחבת צלייה יותר מ 1 אינץ ' מן השפה). מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף כבד, ולאחר מכן להעביר בזהירות לתנור וברווזי צמה 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר מחבת מהתנור ולהסיר רדיד (לא להשליך), ולאחר מכן בזהירות להפוך ברווזים מעל (הצדדים השד למטה) באמצעות כף עץ אחת גדולה להסתובב חלל פנימי אחר. מכסים בנייר כסף, ואז בזהירות לחזור לתנור ו braise עד הבשר הוא רך מאוד אבל לא נופל מהעצם, על 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
הסר מחבת מהתנור ולהשליך רדיד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
להעביר ברווזים עם כפיות עץ 2 צלחות גדולות, ניקוז כל מיצים בתוך ברווזים בחזרה למחבת, ולאחר מכן להעביר נוזל בישול לקערה גדולה. להחזיר ברווזים למחבת צלייה, השד הצדדים למעלה, ברווזים קרירים ובישול נוזלי (בנפרד), חשוף, ואז צונן, חשוף, לפחות 4 שעות (כדי לחזק את הברווז לפני צלייה כדי לחזק שומן על נוזל בישול).
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
השלך את כל השומן מנוזל בישול צונן.
2
הסר גרידה מ 2 קלמנטינות גדולות או 4 קטנות ברצועות עם מקלף ירקות, ולאחר מכן לקצץ כל ורוד לבן מ גרידה עם סכין חיתוך חדה לחתוך גרידה לרצועות דק julienne. רצועות Blanch בסיר קטן של מים רותחים 5 דקות, ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
לסחוט מספיק מיץ מ clementines הנותרים למדוד 2 כוסות ויוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר כבד 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מוסיפים חומץ הנותרים 2 כפות סוכר ומרתיחים עד מופחת על 1/3 כוס (זיגוג יהיה בועה עד להכהות), על 15 דקות. מילואים 1 זיגוג כף בכוס להבריש על ברווזים, ולאחר מכן מערבבים גרידה julienned ו 1 כוס בישול נוזלי לתוך זיגוג שנותר במחבת ושמורה לרוטב. שמור נשאר נוזל בישול.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ברווזברווז
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 260°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ברווזים צלויים עד העור הוא פריך, 25 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
3
מברשת זיגוג שמור (מכוס) על ברווזים, ולאחר מכן להעביר ברווזים מגש ולתת לעמוד תוך סיום רוטב, לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
4
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מ מחבת צלייה ומחבת בפישוק מעל 2 מבערים.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מוסיפים שאלוט ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד מרכך וזהב חיוור, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
6
להוסיף 2 כוסות שמורות בישול נוזלי ו deglaze פאן על ידי רותחים, גירוד חתיכות חומות, 2 דקות, ואז לשפוך דרך מסננת בסדר רשת לתוך רוטב (המכיל גרידה julienned) ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מערבבים יחד ליקר arrowroot ולהקציף לרוטב. מבשלים, מקציפים מדי פעם, עד מעובה, 3 עד 5 דקות, ואז רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ArrowrootArrowroot
(מקרטון)(מקרטון)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מגישים ברווזים, שלמים או מגולפים לחתיכות, עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1
* ברווזים יכולים להיות מטוגנים ומקוררים 1 יום קדימה. צ ' יל בישול נוזלי בנפרד.* זיגוג ניתן לעשות רוטב ניתן להתחיל 6 שעות קדימה. מגניב בנפרד, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה. לחמם זיגוג ומערבבים לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו