תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ברווז ממולא עם כבד עוף, כתום מסוכר, אגסים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 90 גרם חלבון 285 גרם של שומן, וסך הכל 3475 קלוריות. המתכון הזה מכסה %67 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך שיני שום, תפוזים, אגסים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 88%. מתכונים דומים: ברווז ממולא בכבד עוף, כתום מסוכר ואגסים, עוגות ריזוטו פטריות ממולאות בכבד ברווז, ירקות קטנים, פטריות כמהין לבנות, ו ברווז מצופה פרפה כבד עוף.
הוראות
1
שלב סוכר 2/3 כוסות מים בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים פרוסות תפוז ומרתיחים בעדינות עד קליפות כתום הם כמעט שקוף, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3
ניקוז.
4
מניחים פרוסות תפוז על מתלה להגדיר על צלחת ולתת לנקז עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז
5
חותכים פרוסות לקוביות 1/2 אינץ'. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
6
חום 4 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.