קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

ברווז ממולא בכבד עוף, כתום מסוכר ואגסים

ברווז ממולא בכבד עוף, כתום מסוכר ואגסים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ברווז ממולא עם כבד עוף, כתום מסוכר, אגסים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 90 גרם חלבון 285 גרם של שומן, וסך הכל 3475 קלוריות. המתכון הזה מכסה %67 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך שיני שום, תפוזים, אגסים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 88%. מתכונים דומים: ברווז ממולא בכבד עוף, כתום מסוכר ואגסים, עוגות ריזוטו פטריות ממולאות בכבד ברווז, ירקות קטנים, פטריות כמהין לבנות, ו ברווז מצופה פרפה כבד עוף.

הוראות

1
שלב סוכר 2/3 כוסות מים בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים פרוסות תפוז ומרתיחים בעדינות עד קליפות כתום הם כמעט שקוף, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3
ניקוז.
4
מניחים פרוסות תפוז על מתלה להגדיר על צלחת ולתת לנקז עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
5
חותכים פרוסות לקוביות 1/2 אינץ'. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
6
חום 4 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים כבדי עוף, מרווה ושום; סאוטה עד הכבדים הם השחמה אבל עדיין מעט ורוד בפנים, על 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
8
הסר מהחום; להתקרר מעט.
9
חותכים כבדי עוף לקוביות 1/2 אינץ'; לחזור למחבת.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מערבבים באגסים ותפוזים מסוכרים. מילוי העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
11
מחממים תנור ל 400°f. מרתיחים יין בסיר קטן במשך 3 דקות כדי לאפשר אלכוהול לבשל משם; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
מפזרים חללי ברווז עם מלח ופלפל. מילוי חללים עם מלית כבד, חלוקת שווה. סגור פתחי חורים עם שיפודי מתכת קטנים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
כבדכבד
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
13
מקום ברווזים במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
14
מברשת ברווזים עם הנותרים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
15
מפזרים מלח ופלפל. ברווזים צלויים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ברווזברווז
16
יוצקים יין למחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
17
ברווזי מברשת עם דבש. המשך לצלות עד ברווזים מבושלים דרך ומיצים לרוץ ברור כאשר החלק העבה ביותר של הירך הוא פירסינג עם מזלג, על 1 שעה 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
18
להעביר ברווזים לצלחת. כפית שומן מעל מיצי פאן ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
19
יוצקים מיצי פאן לתוך קערה קטנה; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
20
מגישים ברווזים ומילוי עם מיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ברווזברווז
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'