קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות78
מגזין

ברווז מעושן ומרק בטטה

ברווז מעושן ומרק בטטה
ברווז סמוקי ומרק בטטה נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 98 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 886 קלוריות. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב אדובו, טימין, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: מרק בטטה סמוקי, סופלה סמוקי בטטה, ו צ'יזי בטטה צ' יפס עם מטבל יוגורט סמוקי.

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים למרינדה. לזרוק את השדיים ברווז עם המרינדה (זה יהיה יותר של משחה) ולאפשר מרינדה כמה שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2
מחממים את השמן והחמאה בסיר גדול או בתנור הולנדי על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
הסר את השדיים מן המרינדה, להשתמש באצבעות כדי לנגב עודף, ולהוסיף בשר לסיר (להשליך את שאריות המרינדה.) צורב בשר היטב משני הצדדים, כמה דקות בצד. בשר צריך להיות משחימים היטב. הקפד לא לצופף את המחבת או הבשר לא חום כראוי.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
להעביר את הבשר לצלחת ולהניח בצד.לזרוק את הבצל, סלרי, וגזר לתוך הסיר ומבשלים עד מתרכך ואת הבצל הופכים שקופים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיפים את רסק העגבניות וממשיכים לבשל 3 עד 5 דקות כדי טוסט הדבק.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
6
מוסיפים את הכמון, פפריקה, עלי דפנה, קינמון ותימין. לבשל 2-3 דקות. לזרוק את השום, זנגביל, וצ ' ילי ומבשלים עד ריחני 30 שניות עד דקה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
יוצקים את היין הלבן ולאפשר להתבשל כמה דקות. לזרוק את מרק העוף, מרק בשר, ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
8
מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים ומכסים, מביאים לרתיחה.כאשר קערות המרק הופכות לרתיחה קשה (רתיחה עדינה) ומבשלות עד שתפוחי האדמה המתוקים רכים. 20-25 דקות תלוי כמה רך אתה אוהב את הירקות שלך.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים את האפונה הקפואה ומבשלים עד מחומם דרך, על 10 דקות. בינתיים לחתוך את הברווז לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
10
הוסף את הברווז וכל נוזל שנאסף בצלחת הם ישבו בסיר. לזרוק את האורז, לכסות, ולאפשר לבשל 5-10 דקות יותר כדי לסיים לבשל את הברווז וחימום האורז.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
הסר את עלי המפרץ לפני ההגשה. לטעום את המרק ולהוסיף מלח ופלפל כדי להתאים את הטעם שלך. ניתן להגיש מעל אורז נוסף אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
12
להוסיף רוטב sriracha (או רוטב חריף אחר) אם אתה אוהב יותר חום.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםרוטב adobo (מתוך פחית של צ'יפוטלס ברוטב adobo)רוטב adobo (מתוך פחית של צ'יפוטלס ברוטב adobo)2גב שומן חזירגב שומן חזיר9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס4smallsגזר, קלופים וקטניםגזר, קלופים וקטנים2smallsסלרי, חתוך לקוביות קטנותסלרי, חתוך לקוביות קטנות9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ1צ'יפוטלה צ' ילי ברוטב אדובו, טחוןצ'יפוטלה צ' ילי ברוטב אדובו, טחון1חתיכות טופי הית' ברגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז מבושלאורז מבושל12 כפיות אבקת שוםבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ12 כפיות אבקת שום(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)1אוראו ממולאים כפולים1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש12חזה ברווז ללא עצמות ללא עור (במרינדה)חזה ברווז ללא עצמות ללא עור (במרינדה)3ציפורןשום, טחוןשום, טחון2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון12 כפיות אבקת שוםג'ינג'ר, טחוןג'ינג'ר, טחון1אוראו ממולאים כפוליםג'ינג'ר, טחוןג'ינג'ר, טחון12 כפיות אבקת שום3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)2smallsבצל, חתוך לקוביות קטנותבצל, חתוך לקוביות קטנות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה קפואהאפונה קפואה6שרימפס וורידיםמלח ופלפל, לפי הטעםמלח ופלפל, לפי הטעם12 כפיות אבקת שוםפפריקה מתוקה מעושנתפפריקה מתוקה מעושנת41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבטטות, קלופים וקוביות קטנותבטטות, קלופים וקוביות קטנות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה12 כפיות אבקת שוםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר