קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ברווז עם פסיפלורה מזרחית ורוטב כתום

ברווז עם פסיפלורה מזרחית ורוטב כתום
ברווז עם פסיפלורה מזרחית ורוטב כתום הוא מנה צדדית המגישה 2. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 378 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חזה ברווז, פירות תשוקה, סוכר muscovado, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 51%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף עם רוטב פסיפלורה על פירות יבשים ואגוזים אורזו, עוגת פירות כתומה-פסיפלורה, ו עוגות שקדים עם שוקולד פסיון-רוטב פירות.

הוראות

1
השתמש בסכין חדה להבקיע את העור השומני על שדי הברווז בתבנית יהלום זה עוזר לשומן לנקז. תניח בצד. חצי את פרי התשוקה, לגרוף את עיסת לתוך קערה קטנה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים את השמן לחום בינוני במחבת ומבשלים את שדי הברווז, העור בצד למטה, במשך 5-6 דקות עד שהעור הוא זהוב. הפוך אותם ומבשלים 6-7 דקות עד מכרז. שמור על עצמך, כמו השומן יש נטייה לירוק.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
שים את הברווז בצד על 2 צלחות חמות ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
4
מסננים את כל אבל 1 כף שומן ברווז ומבשלים את השום עד שהוא רק מתחיל להפוך זהב לא יותר או שזה יהיה לשרוף ולטעום מריר. מערבבים את עיסת פרי התשוקה, מיץ תפוזים, סוכר ורוטב סויה. מביאים לרתיחה, ולתת לו בועה משם עד מופחת על ידי שני שלישים, על 7-10 דקות. העונה, ואז לשפוך את כל מיצים טעימים מן הברווז.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ברווז שלםברווז שלם
5
להעביר את הרוטב דרך מסננת, ואז לבחור כמה פיפס שחור קטן ולהוסיף אותם לרוטב לקישוט קראנץ. כפית קצת רוטב סביב כל חזה ברווז ומגישים עם סלט רקטה פשוט וכמה אורז לבן מבושל ופראי.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
חזה ברווזחזה ברווז
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף