ברווז פקין 20 דקות
גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, רוטב הויסין, צמרות בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. מתכונים דומים: ברווז בנוסח פקין, ברווז בנוסח פקין, ו ברווז בנוסח פקין.
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים ברווז למחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד. להפחית את החום בינוני; לכסות ולבשל 3 דקות נוספות בכל צד או עד הסוף.
חותכים ברווז באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
מערבבים הויסין, קליפת תפוזים, מיץ תפוזים, וsriracha.
טורטיות חום על פי הוראות החבילה.
מורחים על 2 כפות תערובת הויסין למטה במרכז כל טורטייה. למעלה כל טורטייה עם 1/4 של ברווז, 2 רצועות מלפפון, 1/4 של בצל, ו 1/2 זרעי שומשום כפית; להתגלגל.