קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

ברווז פריך עם Blackberry Gastrique, בצל פנינה קלוי, וקוס-Cous ישראלי

ברווז פריך עם Blackberry Gastrique, בצל פנינה קלוי, וקוס-Cous ישראלי
ברווז פריך עם Blackberry Gastrique, בצל פנינה קלוי, ו Cous-Cous הישראלי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 906 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אוכמניות, מים, שמן canolanוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו סלמון פראי עם קוסקוס ואספרגוס קלוי, עוף טוניסאי (או חומוס) w/ Cous Cous & רוטב יוגורט האריסה ירוק, ו סלט קיץ מלון Cous Cous עם אבוקדו, ענבים ונענע (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 350 ° F. לזרוק בצל ושמן זית בקערה בינונית למעיל. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מעבירים בצל לסדין אפייה מעוטר וצולים עד שקצות סכין מחליקות בקלות פנימה והחוצה של הבצל, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
בינתיים, לשלב סוכר ומים בסיר קטן כבד תחתית. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שהסוכר מומס. המשך לבשל מבלי לערבב עד הנוזל מגיע צבע קרמל בלונדיני בהיר, 5-8 דקות, מסתחרר בעדינות כדי לעזור תערובת לבשל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מוסיפים חומץ יין אדום בבת אחת (התערובת תרתח מהר מאוד). המשך לבשל עד הסוכר הוא מחדש מומס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5
מוסיפים יין למחבת ומפחיתים עד לסירופ קל, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים אוכמניות ותימין ומבשלים עד שהאוכמניות נשברות מעט והתערובת בצבע אדום כהה עם המרקם של סירופ מייפל בהיר.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
7
הסר מהחום והעונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8
עבור הברווז: חזה ברווז טפיחה יבש עם מגבות נייר ועונה בנדיבות משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
9
חום שמן קנולה ב 12 אינץ ' ברזל יצוק כבד תחתית או מחבת נירוסטה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ, על 2 דקות. בעדינות למקם את השדיים ברווז במחבת העור בצד למטה ולחץ בחוזקה עם מרית כדי להבטיח מגע טוב בין העור למחבת. מבשלים עד שהעור הוא חום זהוב ופריך, 6 עד 8 דקות. באמצעות מלקחיים, להעיף את השדיים ומבשלים בצד השני עד החלק העבה ביותר של השד רושם 130 מעלות על מדחום קריאה מיידית עבור בינוני, על 3 דקות יותר, או 140 מעלות עבור בינוני-טוב, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
העברת חזה ברווז העור בצד-עד צלחת גדולה, אוהל רופף עם לסכל ולאפשר לנוח 3-5 דקות. Rewarm gastrique על אש נמוכה במידת צורך. חותכים ברווז ומגישים עם cous-cous, בצל, ו gastrique.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה