ברווז פריך עם Blackberry Gastrique, בצל פנינה קלוי, וקוס-Cous ישראלי
ברווז פריך עם Blackberry Gastrique, בצל פנינה קלוי, ו Cous-Cous הישראלי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 906 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אוכמניות, מים, שמן canolanוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו סלמון פראי עם קוסקוס ואספרגוס קלוי, עוף טוניסאי (או חומוס) w/ Cous Cous & רוטב יוגורט האריסה ירוק, ו סלט קיץ מלון Cous Cous עם אבוקדו, ענבים ונענע (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 350 ° F. לזרוק בצל ושמן זית בקערה בינונית למעיל. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מעבירים בצל לסדין אפייה מעוטר וצולים עד שקצות סכין מחליקות בקלות פנימה והחוצה של הבצל, כ -35 דקות.
בינתיים, לשלב סוכר ומים בסיר קטן כבד תחתית. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שהסוכר מומס. המשך לבשל מבלי לערבב עד הנוזל מגיע צבע קרמל בלונדיני בהיר, 5-8 דקות, מסתחרר בעדינות כדי לעזור תערובת לבשל באופן שווה.
מוסיפים חומץ יין אדום בבת אחת (התערובת תרתח מהר מאוד). המשך לבשל עד הסוכר הוא מחדש מומס, על 3 דקות.
מוסיפים יין למחבת ומפחיתים עד לסירופ קל, בערך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים אוכמניות ותימין ומבשלים עד שהאוכמניות נשברות מעט והתערובת בצבע אדום כהה עם המרקם של סירופ מייפל בהיר.
הסר מהחום והעונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
עבור הברווז: חזה ברווז טפיחה יבש עם מגבות נייר ועונה בנדיבות משני הצדדים עם מלח ופלפל.
חום שמן קנולה ב 12 אינץ ' ברזל יצוק כבד תחתית או מחבת נירוסטה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ, על 2 דקות. בעדינות למקם את השדיים ברווז במחבת העור בצד למטה ולחץ בחוזקה עם מרית כדי להבטיח מגע טוב בין העור למחבת. מבשלים עד שהעור הוא חום זהוב ופריך, 6 עד 8 דקות. באמצעות מלקחיים, להעיף את השדיים ומבשלים בצד השני עד החלק העבה ביותר של השד רושם 130 מעלות על מדחום קריאה מיידית עבור בינוני, על 3 דקות יותר, או 140 מעלות עבור בינוני-טוב, על 4 דקות יותר.
העברת חזה ברווז העור בצד-עד צלחת גדולה, אוהל רופף עם לסכל ולאפשר לנוח 3-5 דקות. Rewarm gastrique על אש נמוכה במידת צורך. חותכים ברווז ומגישים עם cous-cous, בצל, ו gastrique.