קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

ברווז פריך עם Blackberry Gastrique, בצל פנינה קלוי, וקוס-Cous ישראלי

ברווז פריך עם Blackberry Gastrique, בצל פנינה קלוי, וקוס-Cous ישראלי
ברווז פריך עם Blackberry Gastrique, בצל פנינה קלוי, ו Cous-Cous הישראלי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 906 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אוכמניות, מים, שמן canolanוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו סלמון פראי עם קוסקוס ואספרגוס קלוי, עוף טוניסאי (או חומוס) w/ Cous Cous & רוטב יוגורט האריסה ירוק, ו סלט קיץ מלון Cous Cous עם אבוקדו, ענבים ונענע (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 350 ° F. לזרוק בצל ושמן זית בקערה בינונית למעיל. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מעבירים בצל לסדין אפייה מעוטר וצולים עד שקצות סכין מחליקות בקלות פנימה והחוצה של הבצל, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
בינתיים, לשלב סוכר ומים בסיר קטן כבד תחתית. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שהסוכר מומס. המשך לבשל מבלי לערבב עד הנוזל מגיע צבע קרמל בלונדיני בהיר, 5-8 דקות, מסתחרר בעדינות כדי לעזור תערובת לבשל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים חומץ יין אדום בבת אחת (התערובת תרתח מהר מאוד). המשך לבשל עד הסוכר הוא מחדש מומס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
5
מוסיפים יין למחבת ומפחיתים עד לסירופ קל, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים אוכמניות ותימין ומבשלים עד שהאוכמניות נשברות מעט והתערובת בצבע אדום כהה עם המרקם של סירופ מייפל בהיר.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
הסר מהחום והעונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8
עבור הברווז: חזה ברווז טפיחה יבש עם מגבות נייר ועונה בנדיבות משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
9
חום שמן קנולה ב 12 אינץ ' ברזל יצוק כבד תחתית או מחבת נירוסטה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ, על 2 דקות. בעדינות למקם את השדיים ברווז במחבת העור בצד למטה ולחץ בחוזקה עם מרית כדי להבטיח מגע טוב בין העור למחבת. מבשלים עד שהעור הוא חום זהוב ופריך, 6 עד 8 דקות. באמצעות מלקחיים, להעיף את השדיים ומבשלים בצד השני עד החלק העבה ביותר של השד רושם 130 מעלות על מדחום קריאה מיידית עבור בינוני, על 3 דקות יותר, או 140 מעלות עבור בינוני-טוב, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
העברת חזה ברווז העור בצד-עד צלחת גדולה, אוהל רופף עם לסכל ולאפשר לנוח 3-5 דקות. Rewarm gastrique על אש נמוכה במידת צורך. חותכים ברווז ומגישים עם cous-cous, בצל, ו gastrique.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ