ברווז צלוי עם Hoisin Baste מוגש עם תפוזים בגריל, בצל ירוק ופנקייק
ברווז צלייה עם Hoisin Baste מוגש עם תפוזים בגריל, בצל ירוק ופנקייק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 726 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם שום, עגבניות שזיף, תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. נסו פיצה ברווז עם הויסין וצדפות, פיצה ברווז עם הויסין וצדפות, ו עוף בגריל עם בצל ירוק עם בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
יום אחד לפני שאתה גריל הברווז, להגדיר את הברווז על מדף אפייה להגדיר מעל תבנית אפייה ולאחסן במקרר חשוף לייבוש.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
גריל
3
גריל חום לחום בינוני ולהגדיר rotisserie. ברווז העונה עם מלח ופלפל לשפד אותו על מוט rotisserie.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
גריל
4
מניחים מחבת טפטוף מתחת לברווז כדי לתפוס את השומן שניתנו. ברגע שהשומן החל לרנדר את הברווז, צחצח עם הבסטה הויסין כל 10 דקות. מבשלים את הברווז במשך 1 עד 1 1/2 שעות עבור doneness בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הויסין
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הסר מן הגריל מברשת עם יותר של הבסטה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
6
תן את שאר הברווז במשך 10 דקות לפני חיתוך לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
7
טפטוף תפוזים עם שמן בוטנים,
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטנים
כתום
8
מניחים תפוזים על הגריל, בשר בצד למטה גריל עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
כתום
ציוד שתשתמש בו
גריל
9
הסר מן הגריל לחתוך כל 1/2 לתוך 1/4 של.
ציוד שתשתמש בו
גריל
10
בצל ירוק ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
11
מניחים Hoisin Baste, 2 פרוסות של ברווז בצל ירוק על כל פנקייק. לסחוט תפוז בגריל על הבשר, רול ולאכול.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
רוטב הויסין
כתום
ברווז שלם
בשר
גלול
12
שמן חום בסיר בינוני על מבערים בצד או על הסורגים של הגריל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
גריל
13
מוסיפים בצל, שום וג ' ינג ' ר ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שום
ג ' ינג ' ר
בצל
14
מוסיפים את המרכיבים הנותרים ומתבלים במלח. מבשלים עד העגבניות לבשל למטה, על 25 עד 30 דקות. השתמש בבלנדר טבילה כדי מחית או להעביר את התערובת לבלנדר תערובת עד חלקה. להחזיר את הרוטב לסיר ולבשל עד מעובה, על 15 עד 20 דקות.