ברווז צרוב ברוטב תאנה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 572 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לך לחנות ותביא את סקאליון, תאנים, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב allspice הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. נסו חזה ברווז צרוב ברוטב תאנה, חזה ברווז צרוב עם רוטב מחבת אוכמניות, ו חזה ברווז צרוב עם רוטב ברנדי כתום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מסדרים את שדי הברווז בתבנית אפייה גדולה, צד העור למעלה. בקערה, להקציף 2 כפות כל שמן זית וחומץ עם דבש, בצל ירוק, אורגנו, מרווה, 2 שיני שום טחון, 1 כפית של טימין, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל ו 1/4 כפית של allspice.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
חזה ברווז
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרן
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים את המרינדה על שדי הברווז ולהפוך למעיל. מכסים ומקררים במשך 4 שעות, פונים לאחר 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
תלת עצות, גזוז
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני הבישול.
4
בינתיים, בסיר בינוני, לשלב את היין, מרק ובצל עם השום הנותר, הסוכר, גרידה, 1/2 כפית של הקורנית וקמצוץ של allspice. מביאים לרתיחה ומוסיפים את התאנים. להפחית את החום נמוך בינוני, לכסות ומבשלים עד התאנים הם רק רך, על 25 דקות. תשליך את ההתלהבות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
1 תפוז, גרידה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות שיני שום
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מחית שליש מתערובת התאנה במעבד מזון, ואז לחזור לסיר. מערבבים את 1/2 הנותרים כפית של טימין ו 3 כפות של חומץ ועונה עם מלח; לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
הסר את הברווז מן המרינדה; יבש טפיחה. מתבלים קלות במלח. בכל אחד 2 מחבתות בינוניות, מחממים 2 כפות של שמן הזית הנותר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
תלת עצות, גזוז
ברווז שלם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מוסיפים את הברווז למחבתות, העור בצד למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד חום זהוב, על 4 דקות. הפעל, להפחית את החום בינוני לבשל עד בינוני נדיר, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
8
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד במשך 5 דקות. חותכים דק את הברווז באלכסון ומגישים עם רוטב התאנה