קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

ברווז קונפי

ברווז קונפי
מתכון קונפי ברווז יכול להתבצע בעוד כ-3 שעות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, פליוליתית, מתכון ראשוני משמש 6 . מנה אחת מכילה 512 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. אם יש לכם קורנית, מספיק כדי להטביע לחלוטין את רגלי הברווז, גרגרי ערער, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מהו קונפי ברווז, ברווז קונפי, ו קונפי ברווז.

הוראות

1
יום לפני הבישול, לשים את זרעי הכמון וכוסברה במחבת יבשה טוסט עד שהם מעט צבעוניים ארומטיים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר ללוח ולרסק אותם עם להב של סכין. לרסק את גרגרי ערער ומערבבים עם התבלינים והמלח. לשפשף את התערובת על הברווז, לפזר עם טימין, רוזמרין ושום פרוס וצינה במשך 24 שעות, מפנה פעמיים או שלוש כפי שהם להשרות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ברווז שלםברווז שלם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
למחרת, תנור חום 150c / 130c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
נגב את הברווז בנייר מטבח וטפוח יבש, אבל לא לשטוף את המרינדה. (המלח מחלץ את המים מתאי הבשר, אשר יתנפחו מחדש עם שומן כמו הברווז מבשל בעדינות. אם אתה לשטוף אותו, אתה פשוט לנפח מחדש את התאים עם מים.)
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
שים את הברווז בתבשיל ברזל יצוק ולכסות עם שומן אווז או שומן ברווז.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ברווז שלםברווז שלם
6
מוסיפים את עלי המפרץ וגרגירי פלפל ומבשלים בערך 2 שעות, או עד שהבשר כמעט נופל מהעצם. אתה יכול לאחסן את הברווז פשוט מאוד על ידי הצבת אותו בקערת פודינג, מכסה אותו עם השומן ושמירה אותו במקרר: כל עוד הוא נשאר מכוסה בשומן זה יימשך שבועות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
כדי לבשל, להסיר את רגלי ברווז קונפי מן השומן שלהם. שים מחבת חסינת ovenproof על הכיריים עד שהוא חם.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
8
מוסיפים את רגלי הברווז, העור בצד למטה, ומבשלים 4 דקות. לסובב את הרגליים ולהעביר את המחבת לתנור במשך 30 דקות, עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף