קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

ברווז קונפי

ברווז קונפי
מתכון קונפי ברווז יכול להתבצע בעוד כ-3 שעות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, פליוליתית, מתכון ראשוני משמש 6 . מנה אחת מכילה 512 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. אם יש לכם קורנית, מספיק כדי להטביע לחלוטין את רגלי הברווז, גרגרי ערער, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מהו קונפי ברווז, ברווז קונפי, ו קונפי ברווז.

הוראות

1
יום לפני הבישול, לשים את זרעי הכמון וכוסברה במחבת יבשה טוסט עד שהם מעט צבעוניים ארומטיים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר ללוח ולרסק אותם עם להב של סכין. לרסק את גרגרי ערער ומערבבים עם התבלינים והמלח. לשפשף את התערובת על הברווז, לפזר עם טימין, רוזמרין ושום פרוס וצינה במשך 24 שעות, מפנה פעמיים או שלוש כפי שהם להשרות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ברווז שלםברווז שלם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
למחרת, תנור חום 150c / 130c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
נגב את הברווז בנייר מטבח וטפוח יבש, אבל לא לשטוף את המרינדה. (המלח מחלץ את המים מתאי הבשר, אשר יתנפחו מחדש עם שומן כמו הברווז מבשל בעדינות. אם אתה לשטוף אותו, אתה פשוט לנפח מחדש את התאים עם מים.)
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
שים את הברווז בתבשיל ברזל יצוק ולכסות עם שומן אווז או שומן ברווז.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ברווז שלםברווז שלם
6
מוסיפים את עלי המפרץ וגרגירי פלפל ומבשלים בערך 2 שעות, או עד שהבשר כמעט נופל מהעצם. אתה יכול לאחסן את הברווז פשוט מאוד על ידי הצבת אותו בקערת פודינג, מכסה אותו עם השומן ושמירה אותו במקרר: כל עוד הוא נשאר מכוסה בשומן זה יימשך שבועות.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
כדי לבשל, להסיר את רגלי ברווז קונפי מן השומן שלהם. שים מחבת חסינת ovenproof על הכיריים עד שהוא חם.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
8
מוסיפים את רגלי הברווז, העור בצד למטה, ומבשלים 4 דקות. לסובב את הרגליים ולהעביר את המחבת לתנור במשך 30 דקות, עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'