ברולה דלעת
אם יש לך מלח, זנגביל טחון, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-37 דקות. מתכונים דומים: עוגת דלעת ברולה, ברולה דלעת, ו דלעת Crème Brûlée.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מחממים את השמנת והוניל בסיר גדול עם תחתית כבדה מעל חום בינוני; מביאים לרתיחה.
לטאטא יחד את החלמונים, סוכר חום, סוכר לבן, קינמון, מלח, זנגביל, ציפורן, ודלעת בקערה. לאט לאט לשפוך 1 כוס של תערובת הקרם לתוך תערובת הביצה, ערבוב ללא הרף. ואז לשפוך את תערובת הביצים כולו לתוך הסיר; להקציף בזריזות במשך 1 דקה.
יוצקים את התערובת לתוך ramekins. מסדרים ramekins על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שנקבע, כ -15 דקות; לקרר במשך 4 עד 6 שעות.
לפני ההגשה, מפזרים 1 כפית סוכר מעל כל קרם ברולה. השתמש לפיד מטבח או תנור של התנור שלך כדי caramelize הסוכר. זה עלול לקחת 2 עד 3 דקות ב broiler.