קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ברולה פודינג אורז קוקוס

ברולה פודינג אורז קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Brulee פודינג קוקוס. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 1053 קלוריות. 101 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם חלב, חלב קוקוס, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברולה פודינג אורז לימון, ברולה פודינג אורז קרוליינה, ו וניל שעועית פודינג אורז קרם ברולה.

הוראות

1
בסיר קטן, מוסיפים מים ומקלות קינמון, מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות. הניחו בצד וזרקו מקלות קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מניחים את האורז ואת מי הקינמון בסיר גדול, מעל חום בינוני ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים מלח, חמאה, 1 כוס חלב, תמצית קוקוס, 1 כוס חלב קוקוס וסוכר. מערבבים היטב לערבב ומבשלים חשפו במשך כ 15 עד 20 דקות.להפחית את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
תמצית קוקוסתמצית קוקוס
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מוסיפים את חלב הקוקוס שנותר, שמנת כבדה וחלב מרוכז. מערבבים עם כף עץ. מבשלים 1 שעה ו 15 דקות, או עד פודינג האורז מתעבה כדי לרצות עקביות.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
מוסיפים את פתיתי הקוקוס.מערבבים היטב ולהסיר מחום, ולתת לו להתקרר בטמפרטורת החדר. העקביות צריכה להיות מאוד קרמית. מחלקים את פודינג האורז באופן שווה לתוך 6 ramekins. מקררים למשך שעה או לילה לפחות.רק לפני ההגשה, preheat the broiler ו העליון כל ramekin עם 1 כף סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
כָּתֵףכָּתֵף
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
6
שים את ramekins במחבת אפייה מלאה במים לטגן את פודינג במשך 2 דקות, או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
לשרת וליהנות!