קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ברולה פודינג אורז קוקוס

ברולה פודינג אורז קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Brulee פודינג קוקוס. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 1053 קלוריות. 101 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם חלב, חלב קוקוס, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברולה פודינג אורז לימון, ברולה פודינג אורז קרוליינה, ו וניל שעועית פודינג אורז קרם ברולה.

הוראות

1
בסיר קטן, מוסיפים מים ומקלות קינמון, מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות. הניחו בצד וזרקו מקלות קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מניחים את האורז ואת מי הקינמון בסיר גדול, מעל חום בינוני ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים מלח, חמאה, 1 כוס חלב, תמצית קוקוס, 1 כוס חלב קוקוס וסוכר. מערבבים היטב לערבב ומבשלים חשפו במשך כ 15 עד 20 דקות.להפחית את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
תמצית קוקוסתמצית קוקוס
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים את חלב הקוקוס שנותר, שמנת כבדה וחלב מרוכז. מערבבים עם כף עץ. מבשלים 1 שעה ו 15 דקות, או עד פודינג האורז מתעבה כדי לרצות עקביות.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5
מוסיפים את פתיתי הקוקוס.מערבבים היטב ולהסיר מחום, ולתת לו להתקרר בטמפרטורת החדר. העקביות צריכה להיות מאוד קרמית. מחלקים את פודינג האורז באופן שווה לתוך 6 ramekins. מקררים למשך שעה או לילה לפחות.רק לפני ההגשה, preheat the broiler ו העליון כל ramekin עם 1 כף סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
6
שים את ramekins במחבת אפייה מלאה במים לטגן את פודינג במשך 2 דקות, או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
לשרת וליהנות!