ברולה פודינג אורז קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Brulee פודינג קוקוס. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 1053 קלוריות. 101 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם חלב, חלב קוקוס, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברולה פודינג אורז לימון, ברולה פודינג אורז קרוליינה, ו וניל שעועית פודינג אורז קרם ברולה.
הוראות
בסיר קטן, מוסיפים מים ומקלות קינמון, מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות. הניחו בצד וזרקו מקלות קינמון.
מניחים את האורז ואת מי הקינמון בסיר גדול, מעל חום בינוני ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים מלח, חמאה, 1 כוס חלב, תמצית קוקוס, 1 כוס חלב קוקוס וסוכר. מערבבים היטב לערבב ומבשלים חשפו במשך כ 15 עד 20 דקות.להפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים את חלב הקוקוס שנותר, שמנת כבדה וחלב מרוכז. מערבבים עם כף עץ. מבשלים 1 שעה ו 15 דקות, או עד פודינג האורז מתעבה כדי לרצות עקביות.
מוסיפים את פתיתי הקוקוס.מערבבים היטב ולהסיר מחום, ולתת לו להתקרר בטמפרטורת החדר. העקביות צריכה להיות מאוד קרמית. מחלקים את פודינג האורז באופן שווה לתוך 6 ramekins. מקררים למשך שעה או לילה לפחות.רק לפני ההגשה, preheat the broiler ו העליון כל ramekin עם 1 כף סוכר חום.
שים את ramekins במחבת אפייה מלאה במים לטגן את פודינג במשך 2 דקות, או עד חום זהוב.