ברוסקטה ארטישוק
המתכון ברוסקטה ארטישוק יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם שמן זית, לחם עבה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ברוסקטה ארטישוק, ברוסקטה ארטישוק, ו ברוסקטה ארטישוק.
הוראות
לסחוט 1 חצי לימון לתוך קערה בינונית של מים קרים. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, הצמד את העלים החיצוניים. באמצעות סכין חדה, לחתוך את החצי העליון של העלים לקצץ את הבסיס ואת הגבעול. באמצעות כדור מלון או כף, לגרוף את לחנוק פרוותי. לשפשף את תחתית הארטישוק בכל רחבי עם חצי לימון האחר ולהוסיף אותו למי הלימון. חזור עם שאר הארטישוקים.
מסננים את הארטישוקים מתייבשים, ואז קוצצים אותם בגסות.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
מוסיפים את הארטישוק, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, כ 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
טוסט הלחם. למעלה הטוסט עם ארטישוקים, מקשטים עם בזיליקום ומגישים.