קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

ברוסקטה טנדרלוין בקר עם חמאה חומה

ברוסקטה טנדרלוין בקר עם חמאה חומה
ברוסקטה בשר טנדרלוין עם חמאה חומה עשויה להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 46 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, שמן canolan, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו טוב אוכל בשר טנדרלוין בקרום מלח (אלטון בראון 2004), טנדרלוין רוסטביף עם חמאת עשבי שום, ו בשר בקר בגריל עם חמאת אנצ'ו-Jalapeńo (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה קטנה; לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
שמן חום במחבת nonstick קטן מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים 1 זרעי חרדל למחבת; מבשלים עד פופס זרע (כ 90 שניות).
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים זרעים שנותרו; מערבבים כדי מעיל עם שמן. מכסים ומבשלים זרעים במשך 30 שניות או עד שהם מתחילים פופ, בעדינות רועד את המחבת. מערבבים בחמאה ומכסה. קוק עד 1 עובר שני בין פופס, מחבת רועד כל הזמן (כ -30 שניות).
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר מהחום. לגרד תערובת זרעי חרדל לתוך תערובת מנגו; מערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
6
בואו לעמוד 5 דקות.
7
מחבת חום מעל חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מפזרים בשר עם 1/8 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
9
מוסיפים בשר למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
תן לנוח 5 דקות. חותכים את התבואה לפרוסות דקות מאוד.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
11
מחלקים פרוסות בשר באופן שווה בין פרוסות באגט. למעלה כל ברוסקטה עם 1 1/2 כפיות תערובת מנגו.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
12
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto