ברוסקטה מוצרלה פטריות
ברוסקטה מוצרלה פטריות דורש על 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 12 מנות עם 260 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההר הזה. זה הוא זול מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לכם קמפבל של קרם מרוכז של מרק פטריות, פלפל, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 19%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: ברוסקטה עם מוצרלה, מוצרלה פרובולון ברוסקטה, ו ברוסקטה בזיליקום מוצרלה.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מניחים את הלחם על תבנית עם נייר אפייה ואופים 5 דקות או עד שהוא קלוי קלות.
מערבבים את המרק, אבקת השום והתיבול האיטלקי בקערה בינונית. מערבבים פנימה את גבינת המוצרלה, גבינת הפרמזן, הפלפל והבצל.
מורחים את תערובת המרק על הלחם עד 1/4 אינץ ' מהקצוות.
אופים 5 דקות או עד שהוא חם ומבעבע.
חותכים כל חצי לתוך 12 פרוסות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר.
![אודם בהיר בצבע אדום. האף עז ופירותי עם ניחוח סגול ורמז קל של דובדבנים ודומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל שהופך לרכות קטיפתית.משתלב היטב עם פסטות טעימות למנות פסטה חריפות. אידיאלי עם צלי, סטייקים ועגל בגריל.תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% סיליגיולו]()
אודם בהיר בצבע אדום. האף עז ופירותי עם ניחוח סגול ורמז קל של דובדבנים ודומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל שהופך לרכות קטיפתית.משתלב היטב עם פסטות טעימות למנות פסטה חריפות. אידיאלי עם צלי, סטייקים ועגל בגריל.תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% סיליגיולו
Bright ruby red colored. The nose is intense and fruity with a violet fragrance and a slight hint of cherries and red currant. The palate is dry and balanced, lightly tannic which turns into velvety softness.Pairs well with delicious pastas to spicy pasta dishes. Ideal with roasts, steaks, and grilled veal.Blend: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo