קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

ברוסקטה עם סלסה אפרסק וברי מומס

ברוסקטה עם סלסה אפרסק וברי מומס
ברוסקטה המתכון עם סלסאן אפרסק וברי מומס מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 100 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לך בצל ירוק, סוכר, אפרסקים וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ברוסקטה עם סלסאן אפרסק וברי נמס, קרוסטיני ריבת בייקון עם גבינת ברי מומסת ועגבניות צלויות, ו לחם שטוח בגריל עם גבינת ברי מומסת & קומפוט תפוח דבש.

הוראות

1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
שלב הראשון 7 מרכיבים; להפריש.
3
מסדרים פרוסות לחם בשכבה זוגית על תבנית אפייה. למעלה כל פרוסת לחם עם 1 חתיכת גבינה; צלוי 3 דקות או עד גבינה נמסה לחם קלוי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
הסר מחבת מהתנור. למעלה כל פרוסת לחם עם כ 1 1/2 כפות סלסה; לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Rodano Vigna Viacosta קיאנטי Classico עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.