ברוסקטה עם עגבניות ובזיליקום
ברוסקטה מתכון עם עגבניות ובזיליקום יכול להתבצע בעוד כ-35 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ומתכון טבעוני יש 145 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. אם יש לכם חומץ בלסמי, מלח ים, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ברוסקטה בזיליקום עגבניות, ברוסקטה עגבניות ובזיליקום, ו ברוסקטה בזיליקום עגבניות.
הוראות
בלנש לקלף את העגבניות: להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה. כמו חימום המים לעשות חתכים רדודים דפוס צלב בקצות העגבניות (זה יעשה את העגבניות קל יותר לקלף).
ברגע שהמים רותחים, להסיר את הסיר מהחום.
שים את העגבניות במים החמים ואת blanch במשך 1 דקה.
הסר עם כפית מחוררת ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד. ואז לקלף בעדינות את קליפות העגבניות.
חותכים את הבסיס גזע עם סכין קילוף.
חותכים את העגבניות לחצאים או לרבעים ולסחוט את רוב המיצים והזרעים.
מחממים תנור ל 232° (230°C) עם מתלה בחריץ העליון של התנור.
קוצצים עגבניות, לזרוק אותם עם שום, שמן זית, חומץ, בזיליקום, מלח ופלפל: דק קוצצים את העגבניות ומניחים אותם בקערה בינונית.
מערבבים את השום הטחון, 1 כף שמן זית כתית מעולה, ואת חומץ בלסמי.
מערבבים את בזיליקום פרוס דק ומוסיפים מלח ופלפל שחור טחון טרי, מוסיף יותר לפי הטעם. שימו לב, עגבניות אוהבות מלח; ייתכן שיהיה עליך להוסיף יותר ממה שאתה מצפה.
טוסט פרוסות באגט: השתמש בסכין לחם לחתוך את באגט על אלכסון עושה פרוסות עבות חצי אינץ'.
מברישים צד אחד של כל פרוסה בשמן זית (מברשת מאפה עוזרת כאן) ומניחים את שמן הזית על תבנית אפייה או מחבת צלייה.
פרוסות באגט יהיה טוסט הטוב ביותר במתלה העליון של התנור שלך, כך ייתכן שיהיה עליך לעבוד בקבוצות כדי טוסט את כולם.
כאשר התנור הגיע ל 450 ° F (230°C) מניחים את הפרוסות בתנור על המדף העליון וטוסט במשך 5 עד 6 דקות עד שחום קל סביב הקצוות.
אם אתה רוצה אתה יכול טוסט פרוסות הלחם בלי ציפוי אותם ראשון בשמן זית. טוסט אותם עד שחום קל משני הצדדים. ואז לחתוך שן שום לשניים ולשפשף מעל צד אחד של הטוסט. לאחר מכן מברשת עם שמן זית. (ראה לחם השום הקל ביותר אי פעם.)
מגישים לחם קלוי בתערובת עגבניות: מסדרים את הלחם הקלוי על מגש, צד שמן זית פונה כלפי מעלה (שמן הזית יעזור ליצור מחסום זמני המונע מהלחם להירטב מהעגבניות הקצוצות).
או להגיש את טוסט רגיל עם קערה של תערובת עגבניות ברוסקטה בצד עבור אנשים העליון שלהם, או להשתמש בכף כדי בעדינות מעל כל פרוסת לחם קלוי עם חלק מתערובת העגבניות. אם אתה מעל כל פרוסה בנפרד, לעשות את זה ממש לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורוד נוצץ, יין מבעבע, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, רוזה מבעבעת ויין מבעבע הם הבחירה הראשונה שלי לברוסקטה. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.