קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

ברוסקטה עם עגבניות ובזיליקום

ברוסקטה עם עגבניות ובזיליקום
ברוסקטה מתכון עם עגבניות ובזיליקום יכול להתבצע בעוד כ-35 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ומתכון טבעוני יש 145 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. אם יש לכם חומץ בלסמי, מלח ים, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ברוסקטה בזיליקום עגבניות, ברוסקטה עגבניות ובזיליקום, ו ברוסקטה בזיליקום עגבניות.

הוראות

1
בלנש לקלף את העגבניות: להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה. כמו חימום המים לעשות חתכים רדודים דפוס צלב בקצות העגבניות (זה יעשה את העגבניות קל יותר לקלף).
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
ברגע שהמים רותחים, להסיר את הסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
שים את העגבניות במים החמים ואת blanch במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
הסר עם כפית מחוררת ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד. ואז לקלף בעדינות את קליפות העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
חותכים את הבסיס גזע עם סכין קילוף.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
חותכים את העגבניות לחצאים או לרבעים ולסחוט את רוב המיצים והזרעים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
7
מחממים תנור ל 232° (230°C) עם מתלה בחריץ העליון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
8
קוצצים עגבניות, לזרוק אותם עם שום, שמן זית, חומץ, בזיליקום, מלח ופלפל: דק קוצצים את העגבניות ומניחים אותם בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מערבבים את השום הטחון, 1 כף שמן זית כתית מעולה, ואת חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
10
מערבבים את בזיליקום פרוס דק ומוסיפים מלח ופלפל שחור טחון טרי, מוסיף יותר לפי הטעם. שימו לב, עגבניות אוהבות מלח; ייתכן שיהיה עליך להוסיף יותר ממה שאתה מצפה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
טוסט פרוסות באגט: השתמש בסכין לחם לחתוך את באגט על אלכסון עושה פרוסות עבות חצי אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סכין לחםסכין לחם
12
מברישים צד אחד של כל פרוסה בשמן זית (מברשת מאפה עוזרת כאן) ומניחים את שמן הזית על תבנית אפייה או מחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
מברשת מאפהמברשת מאפה
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
13
פרוסות באגט יהיה טוסט הטוב ביותר במתלה העליון של התנור שלך, כך ייתכן שיהיה עליך לעבוד בקבוצות כדי טוסט את כולם.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
14
כאשר התנור הגיע ל 450 ° F (230°C) מניחים את הפרוסות בתנור על המדף העליון וטוסט במשך 5 עד 6 דקות עד שחום קל סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
15
אם אתה רוצה אתה יכול טוסט פרוסות הלחם בלי ציפוי אותם ראשון בשמן זית. טוסט אותם עד שחום קל משני הצדדים. ואז לחתוך שן שום לשניים ולשפשף מעל צד אחד של הטוסט. לאחר מכן מברשת עם שמן זית. (ראה לחם השום הקל ביותר אי פעם.)
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שמיר טרי, מרוטשמיר טרי, מרוט
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
16
מגישים לחם קלוי בתערובת עגבניות: מסדרים את הלחם הקלוי על מגש, צד שמן זית פונה כלפי מעלה (שמן הזית יעזור ליצור מחסום זמני המונע מהלחם להירטב מהעגבניות הקצוצות).
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
17
או להגיש את טוסט רגיל עם קערה של תערובת עגבניות ברוסקטה בצד עבור אנשים העליון שלהם, או להשתמש בכף כדי בעדינות מעל כל פרוסת לחם קלוי עם חלק מתערובת העגבניות. אם אתה מעל כל פרוסה בנפרד, לעשות את זה ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

יין מומלץ: קיאנטיname, ורוד נוצץ, יין מבעבע, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, רוזה מבעבעת ויין מבעבע הם הבחירה הראשונה שלי לברוסקטה. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.