ברוסקטה מתכון עם עגבניות ובזיליקום יכול להתבצע בעוד כ-35 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ומתכון טבעוני יש 145 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. אם יש לכם חומץ בלסמי, מלח ים, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ברוסקטה בזיליקום עגבניות, ברוסקטה עגבניות ובזיליקום, ו ברוסקטה בזיליקום עגבניות.
הוראות
1
בלנש לקלף את העגבניות: להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה. כמו חימום המים לעשות חתכים רדודים דפוס צלב בקצות העגבניות (זה יעשה את העגבניות קל יותר לקלף).
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
ברגע שהמים רותחים, להסיר את הסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
שים את העגבניות במים החמים ואת blanch במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
הסר עם כפית מחוררת ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד. ואז לקלף בעדינות את קליפות העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
חותכים את הבסיס גזע עם סכין קילוף.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
6
חותכים את העגבניות לחצאים או לרבעים ולסחוט את רוב המיצים והזרעים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
מחממים תנור ל 232° (230°C) עם מתלה בחריץ העליון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
קוצצים עגבניות, לזרוק אותם עם שום, שמן זית, חומץ, בזיליקום, מלח ופלפל: דק קוצצים את העגבניות ומניחים אותם בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מערבבים את השום הטחון, 1 כף שמן זית כתית מעולה, ואת חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
רוטב פלפל לימון
10
מערבבים את בזיליקום פרוס דק ומוסיפים מלח ופלפל שחור טחון טרי, מוסיף יותר לפי הטעם. שימו לב, עגבניות אוהבות מלח; ייתכן שיהיה עליך להוסיף יותר ממה שאתה מצפה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
טוסט פרוסות באגט: השתמש בסכין לחם לחתוך את באגט על אלכסון עושה פרוסות עבות חצי אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בגט
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סכין לחם
12
מברישים צד אחד של כל פרוסה בשמן זית (מברשת מאפה עוזרת כאן) ומניחים את שמן הזית על תבנית אפייה או מחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מברשת מאפה
כרוב סגול, פרוס דק
13
פרוסות באגט יהיה טוסט הטוב ביותר במתלה העליון של התנור שלך, כך ייתכן שיהיה עליך לעבוד בקבוצות כדי טוסט את כולם.
מרכיבים שתצטרך
בגט
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
כאשר התנור הגיע ל 450 ° F (230°C) מניחים את הפרוסות בתנור על המדף העליון וטוסט במשך 5 עד 6 דקות עד שחום קל סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
אם אתה רוצה אתה יכול טוסט פרוסות הלחם בלי ציפוי אותם ראשון בשמן זית. טוסט אותם עד שחום קל משני הצדדים. ואז לחתוך שן שום לשניים ולשפשף מעל צד אחד של הטוסט. לאחר מכן מברשת עם שמן זית. (ראה לחם השום הקל ביותר אי פעם.)
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
שום גויה®
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
למריחה על טוסט אם רוצים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
16
מגישים לחם קלוי בתערובת עגבניות: מסדרים את הלחם הקלוי על מגש, צד שמן זית פונה כלפי מעלה (שמן הזית יעזור ליצור מחסום זמני המונע מהלחם להירטב מהעגבניות הקצוצות).
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
17
או להגיש את טוסט רגיל עם קערה של תערובת עגבניות ברוסקטה בצד עבור אנשים העליון שלהם, או להשתמש בכף כדי בעדינות מעל כל פרוסת לחם קלוי עם חלק מתערובת העגבניות. אם אתה מעל כל פרוסה בנפרד, לעשות את זה ממש לפני ההגשה.
קיאנטי, רוזה מבעבעת ויין מבעבע הם הבחירה הראשונה שלי לברוסקטה. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.