קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

ברוסקטה עם עגבניות ובזיליקום

ברוסקטה עם עגבניות ובזיליקום
ברוסקטה מתכון עם עגבניות ובזיליקום יכול להתבצע בעוד כ-35 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ומתכון טבעוני יש 145 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. אם יש לכם חומץ בלסמי, מלח ים, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ברוסקטה בזיליקום עגבניות, ברוסקטה עגבניות ובזיליקום, ו ברוסקטה בזיליקום עגבניות.

הוראות

1
בלנש לקלף את העגבניות: להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה. כמו חימום המים לעשות חתכים רדודים דפוס צלב בקצות העגבניות (זה יעשה את העגבניות קל יותר לקלף).
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
ברגע שהמים רותחים, להסיר את הסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
שים את העגבניות במים החמים ואת blanch במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
הסר עם כפית מחוררת ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד. ואז לקלף בעדינות את קליפות העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
חותכים את הבסיס גזע עם סכין קילוף.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
חותכים את העגבניות לחצאים או לרבעים ולסחוט את רוב המיצים והזרעים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
מחממים תנור ל 232° (230°C) עם מתלה בחריץ העליון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
קוצצים עגבניות, לזרוק אותם עם שום, שמן זית, חומץ, בזיליקום, מלח ופלפל: דק קוצצים את העגבניות ומניחים אותם בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מערבבים את השום הטחון, 1 כף שמן זית כתית מעולה, ואת חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
10
מערבבים את בזיליקום פרוס דק ומוסיפים מלח ופלפל שחור טחון טרי, מוסיף יותר לפי הטעם. שימו לב, עגבניות אוהבות מלח; ייתכן שיהיה עליך להוסיף יותר ממה שאתה מצפה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
טוסט פרוסות באגט: השתמש בסכין לחם לחתוך את באגט על אלכסון עושה פרוסות עבות חצי אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סכין לחםסכין לחם
12
מברישים צד אחד של כל פרוסה בשמן זית (מברשת מאפה עוזרת כאן) ומניחים את שמן הזית על תבנית אפייה או מחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מברשת מאפהמברשת מאפה
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
13
פרוסות באגט יהיה טוסט הטוב ביותר במתלה העליון של התנור שלך, כך ייתכן שיהיה עליך לעבוד בקבוצות כדי טוסט את כולם.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
כאשר התנור הגיע ל 450 ° F (230°C) מניחים את הפרוסות בתנור על המדף העליון וטוסט במשך 5 עד 6 דקות עד שחום קל סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
אם אתה רוצה אתה יכול טוסט פרוסות הלחם בלי ציפוי אותם ראשון בשמן זית. טוסט אותם עד שחום קל משני הצדדים. ואז לחתוך שן שום לשניים ולשפשף מעל צד אחד של הטוסט. לאחר מכן מברשת עם שמן זית. (ראה לחם השום הקל ביותר אי פעם.)
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
16
מגישים לחם קלוי בתערובת עגבניות: מסדרים את הלחם הקלוי על מגש, צד שמן זית פונה כלפי מעלה (שמן הזית יעזור ליצור מחסום זמני המונע מהלחם להירטב מהעגבניות הקצוצות).
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
17
או להגיש את טוסט רגיל עם קערה של תערובת עגבניות ברוסקטה בצד עבור אנשים העליון שלהם, או להשתמש בכף כדי בעדינות מעל כל פרוסת לחם קלוי עם חלק מתערובת העגבניות. אם אתה מעל כל פרוסה בנפרד, לעשות את זה ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: קיאנטיname, ורוד נוצץ, יין מבעבע, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, רוזה מבעבעת ויין מבעבע הם הבחירה הראשונה שלי לברוסקטה. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.