ברוסקטה עם פונטינה וירוקים
צריך הר ד ' אובר צמחוני? ברוסקטה עם פונטינן וירוקים יכולה להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.13 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 449 קלוריות. 21 אנשים התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. אם יש לכם תרד לתינוק, שום, פתיתי פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא משתלמת מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 88%. נסו ברוסקטה עם פונטינאן וירוקים, ברוסקטה עגבניות ופונטינה, ו ברוסקטה עם פונטינאן ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לטוסטים: הניחו מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס.מרפדים נייר אפייה בנייר אפייה.
מסדרים את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית האפייה ומזלפים שמן זית.
אופים עד להזהבה בהירה, כ -10 דקות. מגניב במשך 2 דקות. משפשפים את הטוסטים החמים עם הצד החתוך של השום. הניחו בצד.
לציפוי: במחבת גדולה מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את פתיתי השום והפלפל האדום ומבשלים עד שהשום ריחני, בערך 30 שניות.
מוסיפים 1/2 מהתרד ומערבבים עד שהוא מתחיל לנבול, בערך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את התרד שנותר ומבשלים עד שהוא נבול, כ -2 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם. בעזרת מלקחיים מסדרים את התרד על גבי הטוסטים.
מפזרים גבינה ואופים 5 עד 8 דקות עד שהגבינה נמסה ומבעבעת. מתבלים במלח ומצננים למשך 2 דקות.
מעבירים את הברוסקטה לפלטה ומגישים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שמורת ספאלטי קיאנטי פוג ' יו רייל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
שמורת ספאלטי קיאנטי פוג ' יו רייל
יין מילואים מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו רייל, הוא יין חינני וקטיפתי עם ניחוחות סנג' ובזה אדמתיים אופייניים וטעמי פרי בשלים ומאוזנים המקוזזים על ידי נגיעה של אלון.