קושיבינוני
מוכן ב32 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

ברוסקטה עם פונטינה וירוקים

ברוסקטה עם פונטינה וירוקים
צריך הר ד ' אובר צמחוני? ברוסקטה עם פונטינן וירוקים יכולה להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.13 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 449 קלוריות. 21 אנשים התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. אם יש לכם תרד לתינוק, שום, פתיתי פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא משתלמת מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 88%. נסו ברוסקטה עם פונטינאן וירוקים, ברוסקטה עגבניות ופונטינה, ו ברוסקטה עם פונטינאן ואספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לטוסטים: הניחו מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס.מרפדים נייר אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מסדרים את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית האפייה ומזלפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
אופים עד להזהבה בהירה, כ -10 דקות. מגניב במשך 2 דקות. משפשפים את הטוסטים החמים עם הצד החתוך של השום. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
לציפוי: במחבת גדולה מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את פתיתי השום והפלפל האדום ומבשלים עד שהשום ריחני, בערך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
7
מוסיפים 1/2 מהתרד ומערבבים עד שהוא מתחיל לנבול, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
8
מוסיפים את התרד שנותר ומבשלים עד שהוא נבול, כ -2 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם. בעזרת מלקחיים מסדרים את התרד על גבי הטוסטים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
מפזרים גבינה ואופים 5 עד 8 דקות עד שהגבינה נמסה ומבעבעת. מתבלים במלח ומצננים למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מעבירים את הברוסקטה לפלטה ומגישים.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שמורת ספאלטי קיאנטי פוג ' יו רייל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
שמורת ספאלטי קיאנטי פוג ' יו רייל
שמורת ספאלטי קיאנטי פוג ' יו רייל
יין מילואים מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו רייל, הוא יין חינני וקטיפתי עם ניחוחות סנג' ובזה אדמתיים אופייניים וטעמי פרי בשלים ומאוזנים המקוזזים על ידי נגיעה של אלון.