ברוסקטה פטריות בר
ברוסקטה פטריות בר עשויה להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר המתאבנים שלך. מנה אחת מכילה 103 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, מלח כשר, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: סלט פראי עלייך: סלט פטריות בר עם טימין ולב של רומיין, ברוסקטה פטריות, ו ברוסקטה פטריות-זית.
הוראות
חותכים בגט לפרוסות 24 (בעובי 1/4 אינץ'); מסדרים שכבה אחת על גיליונות אפייה, ואופים עד לזהב (4-5 דקות).
חום 1 כף שמן זית כתית מעולה עד חם מאוד אבל לא מעשן.
מוסיפים תערובת פטריות; מבשלים עד משחרר מים ופטריות חומות 4-5 דקות.
העברה לקערה; מגניב. לזרוק פטריות עם 1 כף שמן זית, חומץ בלסמי, עלי אורגנו, מלח כשר, ופלפל שחור. גבינת פקורינו מגלחת דק. מחלקים ארוגולה בין פרוסות באגט; למעלה כל אחד עם 1 פטריות כף וכמה פקורינו.