ברוסקטה קיפודי ים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו את שון קיפודי ברוסקטן. מתכון זה מכין 6 מנות עם 159 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא מאוד סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם כוסברה, לחם כפרי, שמן זית כתית מעולה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 8%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. מתכונים דומים: שון קיפודי סביצ'ה, טרגון טליאטלה עם חמאת שון קיפוד, ו שון קיפוד מוס עם ויניגרט ג'ינג'ר.
הוראות
שלב בקערה את הבצל הטחון, השרי, מיץ הלימון, הכוסברה ו -1 כף שמן זית.
מוסיפים את הקיפודים ומתבלים במלח ופלפל.
תן למרינדה בזמן שאתה צולה את הלחם.
מברישים את פרוסות הלחם בשמן הזית שנותר וצולים על אש בינונית עד ששני הצדדים צבעוניים קלות. פורסים את הטוסט לאצבעות ומעליהם את הקיפוד ומגישים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר.
קאזה אמה קיאנטי קלאסיקו ד. או. סי. ג ' י הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים לדובדבנים. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגיל 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם עז עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה ומינרליות, הוא מושלם להתאמה עם פסטה ונקניקים.
Casa Emma Chianti Classico D.O.C.G is an elegant wine with a floreal bouquet and cherry hints. It has a balanced freshness, good structure and velvety tannins. Aged for 1 year in 500 liter barrels, it has an intense ruby red color with purple reflections. With a lingering finish with good acidity and minerality, it is perfect to pair with pasta and cold cuts.