ברוקולי Rabe מחבת פיצה
אם יש לכם פתיתי צ'ילה, גבינת מוצרלה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. נסו מחבת Orecchiette עם נקניק וברוקולי Rabe, רביולי מחבת עם מתכון ברוקולי Rabe, ו אחת-שעועית מחבת & ברוקולי Rabe ארוחת ערב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה חסינת פתח מעל חום בינוני-נמוך.
הוסף 1 כף. שמן ומברשת בכל רחבי פאן.
לחץ על הבצק עם הידיים, עובד על משטח מקומח, לתוך 13-in. עגול. לחץ לתוך מחבת אז זה מגיע צדדים מעט. מבשלים עד הזהב בתחתית, 5 דקות. תחליקי על צלחת.
מוסיפים את שאר השמן למחבת יחד עם הירקות, המלח והצ ' ילה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב, עד פלפלים מתחילים חום.
הפוך את הבצק בחזרה למחבת, את צד הזהב, ולחץ למטה למחבת.
מפזרים 1 מוצרלה כוס, עוזב גבול סביב קצה. מפזרים ירקות על גבינות ומפזרים מוצרלה שנותרה.
אופים פיצה במחבת עד הקרום הוא פריך, על 15 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.