קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

ברוקולי, אורז, גבינה ותבשיל עוף

ברוקולי, אורז, גבינה ותבשיל עוף
תבשיל ברוקולי, אורז, גבינה ועוף הוא מנה עיקרית המגישה 8. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 660 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4247 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. לכו לחנות ואספו ברוקולי, קרם מרוכז של מרק פטריות, עוף ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 86%, שהוא מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תבשיל אורז וגבינה ברוקולי עוף, ברוקולי, אורז, גבינה ותבשיל עוף, ו ברוקולי, אורז, גבינה ותבשיל עוף.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בסיר בינוני מביאים את המים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מערבבים פנימה את האורז המיידי, מכסים ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
4
תן לעמוד 5 דקות.
5
בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' מערבבים את האורז המוכן, העוף, קרם מרק הפטריות, קרם מרק העוף, החמאה, החלב, הברוקולי, הבצל והגבינה המעובדת.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
שמנת של מרק עוףשמנת של מרק עוף
גבינה מעובדתגבינה מעובדת
ברוקוליברוקולי
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
בצלבצל
חלבחלב
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 עד 35 דקות, או עד שהגבינה נמסה. מערבבים באמצע הבישול כדי לעזור לגבינה להמיס באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור