ברוקולי בהיר ושופע
ברוקולי בהיר ושופע עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 90 קלוריות. אם יש לך פלפל, מיץ תפוזים, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. . נסו ברוקולי פיקנטי, ברוקולי פיקנטי, ו ברוקולי לימון מתובלן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני; מוסיפים את גרידת התפוז ואת פתיתי הפלפל האדום ומאפשרים לחמם בקצרה, על 1 דקה. מערבבים את הברוקולי לתוך התערובת; מתבלים במלח ופלפל. המשך לבשל על 5 דקות יותר; להעביר קערת הגשה.
יוצקים את מיץ התפוזים על הברוקולי וזורקים למעיל.