תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל הודי. נסו להכין קארי בקר ברוקולי בבית. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב משרת 6 . מנה אחת מכילה 361 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, שמן שומשום, אורז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון ספונקולרי יוצא דופן של 83%. מתכונים דומים: קארי ברוקולי, ברוקולי מוקפץ (הודי ), קארי ברוקולי, ברוקולי מוקפץ (הודי ), ו קארי בקר גואן עם חומץ: וינדלו בקר.
הוראות
1
זורקים בשר עם שום, ג ' ינג 'ר, אבקת קארי, אבקת צ' ילי ומלח. במחבת גדולה או בווק מבשלים בשר עם בצל בשמן עד להשחמה. מערבבים במים.
ריזלינג, גרונר ולטלינר ורוז ספארלינג נוצצים הם בחירה מצוינת לקארי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש להם קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מקסימין גרונהאוזר אבצברג ריזלינג אוסלזה (חצי בקבוק). יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.