ברוקולי ועוף מוקפץ של פט
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי של פט ועוף מוקפץ. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 350 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא ירכיים עוף, שמן בוטנים, מיץ תפוזים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו עוף וברוקולי מוקפץ, עוף מהיר וברוקולי מוקפץ, ו עוף מערבבים ומטגנים עם ברוקולי אפונה הצמד + וידאו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את רוטב הסויה, מיץ תפוזים, סוכר חום בהיר, חומץ יין אורז, קורנפלור, שמן שומשום ופתיתי פלפל אדום. שמור.
הגדר ווק מעל חום בינוני גבוה מעיל עם 1 כף שמן בוטנים. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים כמחצית חתיכות הירך עוף. מוקפץ עד העוף מבושל באופן מלא דרך, 3 עד 4 דקות.
העברה לצלחת ולחזור על התהליך עם ירכיים עוף הנותרים.
הוסף מספיק שמן בוטנים לווק החם כדי מעיל התחתון.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, שום ובצל ירוק ומערבבים עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את העוף חזרה לווק יחד עם פרחי הברוקולי ומערבבים כדי להתחמם.
יוצקים את הרוטב שמורות ומערבבים עד שהרוטב מעובה מבעבע, כ 45 שניות.
מעבירים לקערה ומגישים עם אורז.