קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

ברוקולי חם לאפות

ברוקולי חם לאפות
מאפה ברוקולי חזיר יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח, חלב, חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברוקולי אופים, ברוקולי אופים, ו חם וברוקולי אופים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים ברוקולי לפי הוראות החבילה. בינתיים, בסיר גדול, בצל מטגן ב 3 כפות חמאה עד מכרז. מערבבים בקמח עד מעורבב; בהדרגה להוסיף חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה. להפחית את החום; מערבבים בגבינה עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
לנקז את הברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
3
מוסיפים ברוקולי, חזיר ומילוי כוס 1 לערבב לרוטב גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
4
העברה ל2-qt משומן. צלחת אפייה. ממיסים את שאר החמאה; מטילים עם תערובת המילוי שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
מפזרים סביב קצה התבשיל.
6
אופים, חשוף, ב 350° במשך 25-30 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®