אם יש לך בסביבה 3 שעות לבלות במטבח, תערובת פירות ים ים תיכונית עשויה להיות סופר פסקטריאן מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 557 קלוריות, 49 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם עלי דפנה, חוטי זעפרן, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 94%. הציון הזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון תערובת פירות ים, תערובת פירות ים מאודים, ו תערובת פירות ים מאודים.
הוראות
1
משרים דיונון בחלב למשך 1 עד 5 שעות; ככל שיותר זמן כך ייטב. כאשר הדיונון סיים להשרות, מסננים וזורקים את החלב.
מרכיבים שתצטרך
דיונון
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים פנימה את השום, הבצל, הגזר, העגבניות וקוביות השומר. מבשלים ומערבבים עד שהירקות מתרככים, כ -10 דקות. מערבבים פנימה רסק עגבניות, ומבשלים 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
יוצקים יין, ומגבירים את החום לגבוה. לאחר שהתערובת מגיעה לרתיחה, מוסיפים את ציר העוף, הפטרוזיליה, הטרגון, הטימין, עלי הדפנה, גרגירי הפלפל והזעפרן. מחזירים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם ל -1 1/2 כוסות, כ -15 דקות. מסננים את הנוזל, וזורקים את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
זעפרן
2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים שום, ומבשלים עד ריחני, כ 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים עגבניות מיובשות ושומר; מבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגר
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
6
יוצקים פנימה את מרק הזעפרן המסונן והטימין הקצוץ; מגבירים את האש לבינונית-גבוהה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כוסות שיני שום
7
מניחים צדפות על גבי השומר, מכסים ומבשלים במשך 1 דקה. מכניסים את הצדפות והמולים לסיר, מכסים ומבשלים עד שהרכיכות מתחילות להיפתח, כ -4 דקות. מערבבים את דיונון סחוט, להתאושש, ומבשלים במשך 1 דקה, רק עד חברות דיונון.
מרכיבים שתצטרך
רכיכה
ספגטי מיובש בקופסה
2 עד 3 כפיות מלח ים
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
דיונון
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
בזמן שהרכיכות מתבשלות, מתבלים את פילה בס הים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה Seabass
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רכיכה
9
מחממים את 2 כפות שמן הזית הנותרות במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מניחים דגים במחבת, בצד העור כלפי מטה. מכסים ומבשלים עד שהעור פריך ובשר הדג מוצק וכבר אינו שקוף.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
יוצקים את תערובת השומר-פירות ים על מגש הגשה ומניחים מעל את פילה בס הים.