קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

ברוקולי מוקפץ Raab עם חומץ בלסמי

ברוקולי מוקפץ Raab עם חומץ בלסמי
ברוקולי מוקפץ Raab עם חומץ בלסמי עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 109 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך שמן זית, שום, ברוקולי ראב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מוקפץ רדיקיו עם דבש וחומץ בלסמי, שרימפס מוקפץ עם רוטב חומץ בלסמי חמאתי, ו חזה עוף מוקפץ עם רוטב פאן חומץ בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, להרתיח את החומץ מעל חום בינוני גבוה עד מופחת בחצי, על 4 דקות. תניח בצד. מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה על חום גבוה. תכיני קערה גדולה של מי קרח. Blanch את הברוקולי raab במים רותחים במשך 3 דקות (המים לא צריך לחזור לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים אותו ומעבירים למי הקרח כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מסננים היטב לסחוט בעדינות את raab ברוקולי כדי להסיר עודף מים.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מחממים את השום והשמן במחבת גדולה מעל חום בינוני עד השום מתחיל להפוך זהב, 2 דקות; להסיר ולהשליך את השום.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את האנשובי, מועכים אותם עם גב כף עץ עד ריחני, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
מוסיפים את פתיתי הפלפל ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 5 עד 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
7
מוסיפים את הברוקולי raab ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד במכרז ומחומם דרך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
8
טפטוף עם חומץ העונה לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
9
מעבירים למגש ומגישים. הפוך מראש טיפים אתה יכול להפחית את החומץ ו blanch הברוקולי raab עד 6 שעות קדימה. השאירו את החומץ בטמפרטורת החדר ומקררים את ראב הברוקולי, ומחזירים אותו לטמפרטורת החדר לפני סיום המנה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1
קלוריות
1
90, שומן
2
6, קלוריות שומן
1
50, שומן רווי
2
1, חלבון
3
5, שומן חד רווי
4
7, פחמימות
5
260, כולסטרול
6
0, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
6, שומן רב בלתי רווי
2
1, נתרן