ברוקולי מוקפץ Raab עם חומץ בלסמי
ברוקולי מוקפץ Raab עם חומץ בלסמי עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 109 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך שמן זית, שום, ברוקולי ראב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מוקפץ רדיקיו עם דבש וחומץ בלסמי, שרימפס מוקפץ עם רוטב חומץ בלסמי חמאתי, ו חזה עוף מוקפץ עם רוטב פאן חומץ בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, להרתיח את החומץ מעל חום בינוני גבוה עד מופחת בחצי, על 4 דקות. תניח בצד. מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה על חום גבוה. תכיני קערה גדולה של מי קרח. Blanch את הברוקולי raab במים רותחים במשך 3 דקות (המים לא צריך לחזור לרתיחה).
מסננים אותו ומעבירים למי הקרח כדי להתקרר.
מסננים היטב לסחוט בעדינות את raab ברוקולי כדי להסיר עודף מים.
מחממים את השום והשמן במחבת גדולה מעל חום בינוני עד השום מתחיל להפוך זהב, 2 דקות; להסיר ולהשליך את השום.
מוסיפים את האנשובי, מועכים אותם עם גב כף עץ עד ריחני, 30 שניות.
מוסיפים את פתיתי הפלפל ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 5 עד 10 שניות.
מוסיפים את הברוקולי raab ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד במכרז ומחומם דרך, 3 עד 4 דקות.
טפטוף עם חומץ העונה לטעום עם מלח ופלפל.
מעבירים למגש ומגישים. הפוך מראש טיפים אתה יכול להפחית את החומץ ו blanch הברוקולי raab עד 6 שעות קדימה. השאירו את החומץ בטמפרטורת החדר ומקררים את ראב הברוקולי, ומחזירים אותו לטמפרטורת החדר לפני סיום המנה.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות