ברוקולי מוקפץ ופטריות
ברוקולי מוקפץ ופטריות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 59 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, שאלוט, שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ברוקולי מוקפץ ופטריות, ברוקולי מוקפץ, כרובית ופטריות, ו פטוצ'יני נו פרדו עם ברוקולי ופטריות מוקפצות.
הוראות
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות בצלצלים למחבת; לטגן 10 דקות או עד פטריות הם משחימים קלות. מערבבים בשרי; לבשל 2 דקות או עד הנוזל מתאדה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים ברוקולי ומלח למחבת; מערבבים היטב. מערבבים במרק; מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 5 דקות או עד ברוקולי הוא פריך במכרז. מערבבים בפלפל.