ברוקולי מק וגבינה
ברוקולי מק וגבינה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.18 דולר למנה. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. גשו לסופר וקנו פרחי ברוקולי, חרדל דיז'ון, מקרוני מרפק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 54%. נסו המקרוני והגבינה הטבעונית הטובה ביותר, מק וגבינה טבעוניים, ו שלושה מק גבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה, תוך השמטת מלח ושומן.
מוסיפים ברוקולי ברגע האחרון של הבישול; מבשלים במשך 1 דקה.
שלב חלב ו -5 המרכיבים הבאים (דרך מלח) בקערה בינונית, תוך ערבוב עם מטרפה עד לקבלת תערובת חלקה.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים בייקון; מבשלים 4 דקות או עד שהם פריכים.
מוסיפים חמאה למחבת; מערבולת עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים תערובת חלב למחבת; מביאים לרתיחה. מבשלים 1 דקה, תוך ערבוב לעתים קרובות. מערבבים גבינה.
מוסיפים תערובת פסטה למחבת, תוך ערבוב לציפוי.