ברוקולי מרק עם Pancetta, פרושוטו ופסטה: Minestra Di ברוקולי alla Romana
מרק ברוקולי עם פנצ'טה, פרושוטו ופסטה: Minestra Di ברוקולי alla Romana עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 580 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ברוקולי, פלפל צ'ילי, פרושוטו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פסטה עם פנצ'טה, ברוקולי או ברוקולי ראבה וצנוברים, פסטה אפויה עם קישואים עם פנצ'טה, זיתים וברוקולי, ו פסטה Orecchiette עם פנצ'טה, דלורית וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 1 ליטר מים לרתיחה ולהוסיף 1 כף מלח. מבשלים את הברוקולי במים הרותחים עד רק רך ועדיין ירוק בהיר.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי
מים
מלח
2
מסננים את הברוקולי ולא משליכים את נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי
3
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את הפנצ 'טה, בצל, צ' ילה ושום ומבשלים עד שהבצל והשום מתחילים להשחים.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
שום
פלפל צ ' ילי
בצל
5
מוסיפים את פרושוטו ומי ברוקולי שמורים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
ברוקולי
מים
6
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה. החזירו את הברוקולי הלבנבן למחבת, מתבלים במלח ופלפל ומגישים חלוקה שווה בין ארבע קערות פסטה מחוממות, מעליהן פקורינו מגורד טרי.