ברוקולי-מרק צ'דר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי-צ'דר מרק. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפייה, שן שום, גזר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: ברוקולי ומרק צ'דר, מרק ברוקולי צ'דר הטוב ביותר, ו מרק ברוקולי צ'דר.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה ו 1/4 כפית מלח בסיר גדול; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד במכרז; לנקז.
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, ממיסים חמאה בתנור הולנדי גדול על אש בינונית. בצל מטוגן, גזר ושום 5 דקות או עד מכרז.
מוסיפים 4 כוסות ברוקולי, מרק, 2 כוסות מים, ו 1/4 כפית מלח; מביאים לרתיחה, ומבשלים 10 דקות או עד ברוקולי הוא רך. מערבבים בתפוחי אדמה.
שלב 1 כוס ברוקולי ו 2 כפות מים בקערה בטוחה במיקרוגל. מכסים בניילון נצמד; פורקן. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה או עד ירוק בהיר.
תערובת תהליך בתנור הולנדי עם בלנדר טבילה ביד עד חצי חלקה או במקום ברוקולי תערובת בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה גדולה. חזור על הנוהל עם תערובת ברוקולי נותרת. החזר תערובת טהורה לתנור ההולנדי.
מוסיפים חלב וגבינה; מבשלים על אש נמוכה 2 דקות, ערבוב עד גבינה נמסה ומרק הוא חלק. מערבבים בברוקולי מאודה. מרק מצקת לתוך קערות בודדות.