תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי-צ'דר מרק. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפייה, שן שום, גזר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: ברוקולי ומרק צ'דר, מרק ברוקולי צ'דר הטוב ביותר, ו מרק ברוקולי צ'דר.
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה ו 1/4 כפית מלח בסיר גדול; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד במכרז; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, ממיסים חמאה בתנור הולנדי גדול על אש בינונית. בצל מטוגן, גזר ושום 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
מוסיפים 4 כוסות ברוקולי, מרק, 2 כוסות מים, ו 1/4 כפית מלח; מביאים לרתיחה, ומבשלים 10 דקות או עד ברוקולי הוא רך. מערבבים בתפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
4
שלב 1 כוס ברוקולי ו 2 כפות מים בקערה בטוחה במיקרוגל. מכסים בניילון נצמד; פורקן. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה או עד ירוק בהיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
ירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
ניקוז.
6
תערובת תהליך בתנור הולנדי עם בלנדר טבילה ביד עד חצי חלקה או במקום ברוקולי תערובת בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
1 קילו שוקי עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
יוצקים לתוך קערה גדולה. חזור על הנוהל עם תערובת ברוקולי נותרת. החזר תערובת טהורה לתנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מוסיפים חלב וגבינה; מבשלים על אש נמוכה 2 דקות, ערבוב עד גבינה נמסה ומרק הוא חלק. מערבבים בברוקולי מאודה. מרק מצקת לתוך קערות בודדות.