ברוקולי-מרק צ'דר
מרק ברוקולי-צ'דר הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 485 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לך חצי וחצי, ברוקולי, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו מרק ברוקולי צ'דר הטוב ביותר, מרק ברוקולי צ'דר, ו מרק ברוקולי צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הבייקון בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 10 דקות.
להעביר מגבות נייר עם כפית מחוררת; להפריש לנקז.
מוסיפים את הבצל הירוק והסלרי לטפטופים בסיר ומבשלים עד שהתרככו מעט, כ -2 דקות.
מוסיף את הקמח ומבשל, ערבוב, עד incorporated.
מוסיפים את הברוקולי, מרק עוף, 3 כוסות מים, 1 כפית מלח וכמה טחנות פלפל. להגביר את החום גבוה ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את edamame, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מעובה מעט, על 10 דקות. עבודה בקבוצות, להעביר את המרק לבלנדר ומחית עד חלקה; לחזור לסיר. מערבבים את חצי חצי ומבשלים 5 דקות. מערבבים בגבינה וממשיכים לבשל, ערבוב, עד המרק מתעבה, על 5 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל. לחלק בין קערות העליון עם בייקון.