ברוקולי עם בייקון, גבינה כחולה ורוטב חווה
צריך מתאבן ללא גלוטן? ברוקולי עם בייקון, גבינה כחולה ורוטב ראנץ ' יכול להיות מתכון אדיר לנסות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 87 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם יוגורט יווני, פלפל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט טריז עם רוטב ראנץ ' וגבינה כחולה מתפוררת, סלט עוף צ'ילי מתוק עם רוטב ראנץ' גבינה כחולה, ו סלט תרד עם בייקון, בצל מקורמל, פטריות וגבינה כחולה ברוטב מחבת בייקון עם ביצה קשה (מתכונים דומים).
הוראות
על משטח עבודה, מועכים את השום עם קמצוץ נדיב של מלח עד דביק. לגרד את השום לתוך קערה ולהקציף בחמאה, יוגורט חומץ סיידר.
לטאטא בשמן קנולה ואת העונה רוטב החווה בנדיבות עם פלפל.
בסיר גדול ועמוק, להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה. הגדר את הברוקולי בסל קיטור ואדים עד ירוק בהיר וחד במכרז, 4 עד 5 דקות.
מעבירים את הברוקולי לצלחת ומקררים עד שיתקרר.
בינתיים, במחבת, לבשל את הבייקון על חום מתון עד שזה זהוב פריך, על 6 דקות.
מסדרים את רצועות הבייקון על צלחות ומעלה עם הפרוסות ברוקולי.
טפטוף עם רוטב החווה, העליון עם רוקפור ומפזרים עירית.