ברוקולי עם ג'ינג'ר-חמאה כתומה
ברוקולי עם חמאה ג'ינג'ר-כתום עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 59 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לך זנגביל הקרקע, חמאה, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מערבבים ברוקולי מטוגן עם כתום וג'ינג'ר, עוף חריף עם ג'ינג'ר וכתום עם ברוקולי, ו אספרגוס עם חמאה כתומה-ג'ינג'ר עבור 2 (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להביא 1 ב. של מים וברוקולי לרתיחה. להפחית חום; לכסות ומבשלים במשך 5-8 דקות או עד פריך במכרז.
בינתיים, בסיר קטן, לשלב את המרמלדה, חמאה, חומץ וג ' ינג ' ר. מבשלים עד שמרמלדה וחמאה נמסים.
מסננים ברוקולי; טפטוף עם תערובת חמאה.