ברוקולי עם ויניגרט Dijon
ברוקולי עם ויניגרט Dijon עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 8 . מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 57 קלוריות. גשו לסופר וקנו חרדל, חרדל דיז'ון, טרגון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ויניגרט Dijon, ויניגרט Dijon, ו ויניגרט לימון (מתכונים דומים).
הוראות
הסר עלי ברוקולי, וחתוך קצוות קשים של גבעולים; להשליך. לשטוף ברוקולי, לחתוך לתוך חניתות. מסדרים ברוקולי בסל קיטור מעל מים רותחים. כיסוי וקיטור 6 דקות או עד פריך-מכרז.
מניחים בקערת הגשה; להתחמם.
מחממים שמן בסיר קטן על חום בינוני.
מוסיפים בצל ירוק ו-3 המרכיבים הבאים, ומטוגנים 3 דקות.
הסר מהחום; להוסיף חומץ ושאר 4 מרכיבים, ערבוב עם חוט לטאטא עד מעורבב.
טפטוף מעל ברוקולי, זורק בעדינות למעיל.