ברוקולי עם כורכום ועגבניות
ברוקולי עם כורכום ועגבניות עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך מלח, מים, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו המרכיב הסודי (כורכום): טג'ין טלה מרוקאי עם כורכום, בצל וזיתים, לאטה תה כורכום ותה כורכום פשוט, ו ברוקולי ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את השמן על אש מתונה.
מוסיף את הבצל ומבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות. לחשוף ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים רכים מאוד, על 5 דקות יותר.
מערבבים בכורכום כדי לצפות את הבצל. מערבבים את הברוקולי, עגבניות, מים ומלח ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד הברוקולי הוא רך, על 10 דקות.