ברוקולי עם ציפוי פירור שקדים
ברוקולי עם ציפוי פירור שקדים עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 61 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם אורגנו, פירורי לחם, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי עם ציפוי פירור פריך, בר פירורי פטל עם ציפוי שטרודל שקדים, ו עוגת תות עם ציפוי פירור וקצפת שקדים.
הוראות
מבשלים ברוקולי במים רותחים 2 דקות, ולנקז. לשטוף עם מים קרים; לנקז היטב.
מניחים ברוקולי בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ'.
שלב פירורי לחם ושאר 6 מרכיבים; מפזרים תערובת פירורי לחם מעל ברוקולי.
אופים ב 450 במשך 15 דקות או עד פירורי לחם הם חום זהוב.