קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ברוקולי עם רוטב הולנדז ופירורי לחם קלויים

ברוקולי עם רוטב הולנדז ופירורי לחם קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי עם רוטב הולנדז Herbed ופירורי לחם קלוי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 446 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, נענע, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: ברוקולי / רוטב הולנדז / פירורי לחם קלויים, ברוקולי עם פירורי שום קלויים, ו פירורי לחם אפורים.

הוראות

1
מחממים התנור ל 45
2
בסיר קטן, להמיס את החמאה על אש נמוכה. לרפרף את הקצף מפני השטח של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר מהחום.
4
במעבד מזון, דופק את הלחם לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
5
מעבירים את הפירורים לסדין עוגיות קטן, לזרוק עם 1 כפית שמן זית ומתבלים קלות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
6
אופים במשך כ 2 דקות, עד חום זהוב.
7
על תבנית אפייה גדולה, לזרוק את הברוקולי עם 2 כפות הנותרים של שמן זית; העונה עם מלח ופלפל. מסדרים את הברוקולי בשכבה זוגית וצולים במשך כ -15 דקות, עד רק מכרז ומתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
8
בינתיים, בסיר בינוני, להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה. בקערה נירוסטה, מערבבים את חלמוני הביצה עם כף מים רותחים. הגדר את הקערה על הסיר לטאטא את החלמונים כל הזמן עד מעובה מעט צהוב בהיר, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
9
הסר מהחום.
10
לחמם בעדינות את החמאה; בהדרגה מאוד, לטאטא אותו לתוך החלמונים עד צורות רוטב עבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
11
מקציפים במיץ לימון וקורטוב טבסקו ומתבלים את רוטב הולנדז בקלילות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12
להקציף את המנטה ואת הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
13
מעבירים את הברוקולי למגש; יוצקים את רוטב הולנדז על גבי.
מרכיבים שתצטרך
14
מפזרים את פירורי הלחם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך