ברוקולי עם רוטב הולנדז ופירורי לחם קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי עם רוטב הולנדז Herbed ופירורי לחם קלוי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 446 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, נענע, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: ברוקולי / רוטב הולנדז / פירורי לחם קלויים, ברוקולי עם פירורי שום קלויים, ו פירורי לחם אפורים.
הוראות
בסיר קטן, להמיס את החמאה על אש נמוכה. לרפרף את הקצף מפני השטח של החמאה.
במעבד מזון, דופק את הלחם לפירורים גסים.
מעבירים את הפירורים לסדין עוגיות קטן, לזרוק עם 1 כפית שמן זית ומתבלים קלות עם מלח ופלפל.
אופים במשך כ 2 דקות, עד חום זהוב.
על תבנית אפייה גדולה, לזרוק את הברוקולי עם 2 כפות הנותרים של שמן זית; העונה עם מלח ופלפל. מסדרים את הברוקולי בשכבה זוגית וצולים במשך כ -15 דקות, עד רק מכרז ומתחיל להשחים.
בינתיים, בסיר בינוני, להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה. בקערה נירוסטה, מערבבים את חלמוני הביצה עם כף מים רותחים. הגדר את הקערה על הסיר לטאטא את החלמונים כל הזמן עד מעובה מעט צהוב בהיר, על 1 דקה.
לחמם בעדינות את החמאה; בהדרגה מאוד, לטאטא אותו לתוך החלמונים עד צורות רוטב עבה מעט.
מקציפים במיץ לימון וקורטוב טבסקו ומתבלים את רוטב הולנדז בקלילות עם מלח ופלפל.
להקציף את המנטה ואת הקורנית.
מעבירים את הברוקולי למגש; יוצקים את רוטב הולנדז על גבי.
מפזרים את פירורי הלחם ומגישים.