ברוקולי, פפרוני ושלושה קלצונה גבינה
ברוקולי, פפרוני ושלושה קלצונה גבינה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 565 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שום, ביצה, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמרים הפעילים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אורנג'הל שמרים ללא גלוטן עוגה מורמת כקינוח. . מתכונים דומים: ברוקולי, פפרוני ושלושה קלצונה גבינה, Calzones ברוקולי וגבינה, ו ברוקולי וקאלצונה עם גבינה כפולה.
הוראות
בקערה גדולה, הוכחה השמרים על ידי מיזוג זה עם 1/4 כוס המים החמים.
בקערה גדולה משלבים את הקמח, המלח והסוכר. תערובת בכף אחת של שמן זית על ידי שפשוף התערובת בין כפות הידיים. הפוך באר במרכיבים יבשים.
הוסף תערובת שמרים מוגהה ולעבוד ביד. בהדרגה להוסיף את המים החמים הנותרים. להתמזג היטב ולהתאסף לכדור.
מניחים כפית אחת של שמן זית על לוח עץ. ללוש בצק על הלוח עד חלקה.
מניחים את הבצק בקערה משומנת ומכסים בניילון נצמד ומגבת.
בואו לעלות במקום חם במשך 1 1/2 שעות או עד הוכפל בתפזורת.
בינתיים, להכין מילוי calzone: להפריד את צמרות ברוקולי מן הגבעולים. להשרות במים קרים עם 1 כפית מלח במשך 15 דקות. לשטוף במים קרים. מבשלים בסיר גדול של מים רותחים במשך 5 דקות.
מסננים היטב וחותכים לחתיכות קטנות.
מניחים בקערה גדולה עם גבינת פרובולונה, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, שום, פפרוני, שמן זית, מלח ופלפל שחור טחון.
אגרוף למטה בצק ללוש במשך דקה אחת. מחלקים לשש חלקים שווים. על לוח משוריין, לגלגל כל קטע לתוך מלבן 8x10 אינץ'.
בקערה קטנה לשלב את הביצה המוכה ומים. בצד הארוך של הבצק, מניחים 2/3 כוס מילוי ברצועה במרחק אינץ ' אחד מקצות הבצק. לשטח את המילוי בכפית.
מברשת תערובת ביצה על קצוות הבצק. מקפלים את הבצק על המילוי. מקפלים קצוות תחת 1/4 אינץ'. חותם קצוות.
מפזרים שני 12x16 מחבתות אפייה אינץ ' עם קמח תירס.
מניחים שלושה calzones על כל תבנית אפייה.
מברשת הנותרים תערובת ביצה על גבי calzones. זין צמרות של calzones עם קיסם שיניים, מה שהופך את החורים 1/2 אינץ ' בנפרד על גבי בצק.
אופים בתנור 375 מעלות f שחומם מראש (190 מעלות C) במשך 30 דקות, או עד חום זהוב.