קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

ברוקולי, פפרוני ושלושה קלצונה גבינה

ברוקולי, פפרוני ושלושה קלצונה גבינה
ברוקולי, פפרוני ושלושה קלצונה גבינה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 565 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שום, ביצה, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמרים הפעילים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אורנג'הל שמרים ללא גלוטן עוגה מורמת כקינוח. . מתכונים דומים: ברוקולי, פפרוני ושלושה קלצונה גבינה, Calzones ברוקולי וגבינה, ו ברוקולי וקאלצונה עם גבינה כפולה.

הוראות

1
בקערה גדולה, הוכחה השמרים על ידי מיזוג זה עם 1/4 כוס המים החמים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
תן לעמוד עד שזה מבעבע.
3
בקערה גדולה משלבים את הקמח, המלח והסוכר. תערובת בכף אחת של שמן זית על ידי שפשוף התערובת בין כפות הידיים. הפוך באר במרכיבים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
הוסף תערובת שמרים מוגהה ולעבוד ביד. בהדרגה להוסיף את המים החמים הנותרים. להתמזג היטב ולהתאסף לכדור.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
5
מניחים כפית אחת של שמן זית על לוח עץ. ללוש בצק על הלוח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
6
מניחים את הבצק בקערה משומנת ומכסים בניילון נצמד ומגבת.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
7
בואו לעלות במקום חם במשך 1 1/2 שעות או עד הוכפל בתפזורת.
8
בינתיים, להכין מילוי calzone: להפריד את צמרות ברוקולי מן הגבעולים. להשרות במים קרים עם 1 כפית מלח במשך 15 דקות. לשטוף במים קרים. מבשלים בסיר גדול של מים רותחים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
מסננים היטב וחותכים לחתיכות קטנות.
10
מניחים בקערה גדולה עם גבינת פרובולונה, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, שום, פפרוני, שמן זית, מלח ופלפל שחור טחון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
מוצרלהמוצרלה
פרובולוןפרובולון
פרמזןפרמזן
שמן זיתשמן זית
פפרוניפפרוני
שוםשום
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
אגרוף למטה בצק ללוש במשך דקה אחת. מחלקים לשש חלקים שווים. על לוח משוריין, לגלגל כל קטע לתוך מלבן 8x10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
גלולגלול
12
בקערה קטנה לשלב את הביצה המוכה ומים. בצד הארוך של הבצק, מניחים 2/3 כוס מילוי ברצועה במרחק אינץ ' אחד מקצות הבצק. לשטח את המילוי בכפית.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
מברשת תערובת ביצה על קצוות הבצק. מקפלים את הבצק על המילוי. מקפלים קצוות תחת 1/4 אינץ'. חותם קצוות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ביצהביצה
14
מפזרים שני 12x16 מחבתות אפייה אינץ ' עם קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
15
מניחים שלושה calzones על כל תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
16
מברשת הנותרים תערובת ביצה על גבי calzones. זין צמרות של calzones עם קיסם שיניים, מה שהופך את החורים 1/2 אינץ ' בנפרד על גבי בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
17
אופים בתנור 375 מעלות f שחומם מראש (190 מעלות C) במשך 30 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
18
מגישים חם או קר.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Piccini קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו